250 bin teslimata ulaştı

Güncelleme Tarihi:

250 bin teslimata ulaştı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2023 07:00

Tasarruf finansman sektörünün önde gelen firmalarından Eminevim, 2023 yılı için hedeflediği 250 bin teslimat rakamını ekim ayı itibarıyla gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Eminevim, sektörde bu teslimat sayısına ulaşan ilk  şirket olduklarını, özkaynak rakamının da 2023 yılının ilk yarısında 3.6 milyar TL’ye ulaştığını açıkladı. 250 bininci teslimatı kutlamak amacıyla müşteriler, çalışanlar ve iş ortaklarının katılımıyla düzenlenen etkinlikte konuşan Eminevim Genel Müdürü Mustafa Mutlu Çalışkan “Müşterilerin ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek düzenlediğimiz kampanyalar ve bir gün bile olsa ödün vermediğimiz tam zamanında teslimat ilkemizle, 2023 yılında da yeni müşteri ediniminde güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. 2023 sonu için sene başında koyduğumuz hedefi ekim ayında yakalamış olmaktan da ayrıca memnuniyet duyuyoruz” dedi.

YILDA 70 BİN KATILIM

Kamuoyunda ‘evim’ şirketleri olarak bilinen, faizsiz konut ve taşıt edindiren sisteme ilişkin bilgi veren Çalışkan, “Belirli bir süre tasarruf ederek elde ettiğiniz birikimle ev, taşıt veya işyeri sahibi olmak istiyorum diyorsanız finansal faydaya talip olmuş oluyorsunuz. Yani kredi maliyetine ve faiz yüküne katlanmadan, kendi birikimleriniz planınıza uygun bir seviyeye ulaştığında sistem tarafından tahsisi yapılan fon ile birlikte ev, araba veya işyeri sahibi olabiliyorsunuz” dedi. Çalışkan, bu yıl portföylerine 70 bini aşkın yeni müşteri eklediklerini de kaydetti.

 

BAKMADAN GEÇME!