9+1 daire 9 milyon lira

Güncelleme Tarihi:

9+1 daire 9 milyon lira
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2013 00:00

İSTANBUL Altunizade’de Gap İnşaat’ın Emlak Konut GYO ile birlikte gerçekleştirdiği Şehrizar Konakları’nda daire fiyatları 9 milyon liraya kadar çıkıyor.

Haberin Devamı

Yaklaşık bir yıl önce satışa çıkan ve 38 blokta 208 daireden oluşan Şehrizar Konakları’nın bugüne kadar yatırımcısına yüzde 40 oranında kazandırdığını söyleyen Çalık Gayrimenkul Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, “Büyüklükleri 180 metrekare ile 626 metrekare arasında değişen konakların fiyatları 2 milyon 100 bin liradan başlayıp, 9 milyon liraya çıkıyor. Deniz ve koru manzaralı 8+1 ve 9+1, 12 adet daire 9 milyon TL’ye kadar fiyatla satışa sunuluyor. Büyük çoğunluğu da satıldı” dedi.

METREKARE 13 BİN LİRA

Şehrizar Konakları satışa çıkalı yaklaşık bir yıl olmasına rağmen ilk kez bir banka ile vadeli satış anlaşması yapıldı. Bunda da, daire alanların büyük çoğunluğunun peşin satın almayı tercih etmesi etkili oldu. Uzun bir süre aynı fiyatlarla devam ettiklerini ve daha sonra bir fiyat ayarlaması yaptıklarını ifade eden Yetgin, 9 bin liradan başladıkları metrekare fiyatlarının şu anda 12-13 bin liraya çıktığını söyledi.

Haberin Devamı

İLK VADELİ SATIŞ

Kendilerine gelen talepler nedeniyle Türkiye Finans Katılım Bankası ile kampanya düzenlediklerini söyleyen Yetgin, “12-60 ay arası yüzde 0.74 vade farkı oranıyla dosya masrafsız, 60-84 ay arası yüzde 0.76 vade farkı oranıyla dosya masrafsız ve 84-120 ay arasında yine dosya masrafsız yüzde 0.78 vade farkı oranıyla kredi kullanma olanağı sunuluyor. 28 Şubat tarihine kadar devam edecek kampanyada, yüzde 10 peşin ve 3 ay sonra yüzde 15 ödeme koşulu ile yüzde 75 oranında kredi kullanımı mümkün. Ayrıca, Şehrizar Konakları’ndan kampanya süresince dairesini alanlarla yüzde 5 oranında indirim sunuluyor” bilgisini verdi.

AİLELER ALDI

Feyzullah Yetgin, projenin arsa payı dahil 450 milyon TL yatırımla hayata geçtiğini belirterek, “Projede daire teslimlerine Haziran 2013 itibarıyla başlayacağız ve sonbaharda yaşam başlayacak. Projede komşuluk kavramı ön plana çıkıyor. Daha önce oturduğu yerde komşu olup, burada da komşu olmak isteyenler oldu. Ayrıca kalabalık aileler de bir arada yaşamak için projeyi tercih etti” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!