En çevreci şirketlere ödül

Güncelleme Tarihi:

En çevreci şirketlere ödül
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2013 00:00

İstanbul Sanayi Odası (İSO) 13. Çevre ve Şehircilik Ödülleri’ni dağıttı. İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük, “Çevreyi ve doğayı mutlaka korumalıyız ama çevreyi korurken, ekonomik gelişmenin önünü tıkamamalıyız” dedi.

Haberin Devamı

KİMLER ÖDÜL ALDI

· Çevre ve Şehircilik Ödülleri’nde İnovatif Çevre Dostu Ürünler kategorisinde Arçelik, Çınar Ankastre Fırın ile Kordsa da Campax ile birincilik ödülünün sahibi oldu. Akçansa, Safkan Çimento ile ikincilik, Vitra Karo San, Isotile ile üçüncülük ödülünü aldı.
· Enerji Verimli Ürün kategorisinde birincilik ödülünü Vestel Beyaz Eşya, Twinjet Çamaşır Makinesi ile kazandı. Kordsa, Twixtra ile ikincilik, Duyar Vana Makina da İnovatif Pislik Tutucu ile üçüncülük ödülü aldı.
· KOBİ’ler Jüri Özel Ödülü ise SQM Tork Motoru ile Elsim Elektronik Sistemler’in oldu.
· Çevre Dostu Uygulama Ödülleri kategorisinde birincilik ödülü    Mustafa Nevzat Çelik İlaç Sanayi, ikincilik ödülü Kordsa, üçüncülük ödülü de Ford Otomotiv’in oldu.
· KOBİ’lerde Ortadoğu Enerji Sanayi’nin oldu. Enerji Verimliliği Uygulama Ödülü kategorisinde Ford Otomotiv birinci, Eczacıbaşı ikinci, SEM Plastik üçüncü oldu.
· Jüri Özel Ödülü’nü Penti Çorap ve Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik alırken, KOBİ’ler dalında jüri özel ödülünü Karton Savunma ve Uzay Simülasyon Teknolojileri kazandı.
· Çevre Yönetimi dalında ise İçdaş Çelik birincilik, Ford Otomotiv ikincilik, Otokar üçüncülük ödülü kazandı. Jüri Özel Ödülü, Fırat Plastik’in olurken, KOBİ’ler dalında jüri özel ödülünü ise E-Kart Elektronik Sistemler aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!