Krize İstanbul’da formül arayacaklar

Güncelleme Tarihi:

Krize  İstanbul’da formül arayacaklar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2012 00:00

ABD, Japonya, Almanya, G.Kore, Çin, Hindistan, İtalya ve Fransa gibi dev otomotiv ülkeleri başta olmak üzere 39 ülkenin bağlı olduğu Uluslararası Otomotiv Sanayicileri Birliği (OICA) yıllık olağan genel kurul toplantısını 1-2 Kasım’da İstanbul’da düzenliyor.

Haberin Devamı

Toplantıda dünya otomotiv sanayinin gelecek 10 yılı değerlendirilip, krize karşı yeni önlemler ve çözümler İstanbul’da alınacak. Toplantının evsahipliğini ise OICA’nın aktif üyesi ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Türkiye Otomotiv Sanayi Derneği (OSD) yapacak.

ALLIANCE, VDA, ANFIA, KAMA, CCFA, JAMA, SIAM, CAAM gibi önemli otomotiv sanayi derneklerinin üst düzel yöneticileri zirve için İstanbul’a gelecek. Yaklaşık 25 ülkeden 45 temsilcinin katılacağı zirvede, ‘Dünya Otomotiv Sanayinin Gelecek 10 Yılı’ ana başlığı altında ‘Ekonomik gelişmeler ve ülke stratejileri, Dünyada tüketici tercihlerinin değişimi ve Dünyada bireysel ulaşım ve gelecek 10 yıl içinde karşılayacak karşılaşılacak riskler ve fırsatlar konu başlıklarında görüşlerini ve değerlendirmelerini katılımcılarla paylaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!