Fenerbahçeli Şahenk Beşiktaş'a kazandıracak

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeli Şahenk Beşiktaşa kazandıracak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2012 11:14

Geçtiğimiz günlerde ortaklık anlaşması imzalayan Doğuş Grubu ve IMG Worldwide ilk proje için düğmeye bastı. Grup, Beşiktaş İnönü Stadı'nın projesinin geliştirilmesi için Beşiktaş ile işbirliğine gidiyor. Doğuş Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk spor ve iş dünyasında koyu Fenerbahçeliliği ile tanınıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş Futbol Yatırımları'ndan borsaya gönderilen açıklamada, kulüp ile IMG Doğuş Konsorsiyumu arasında stadyum projesinin tasarımı ve geliştirilmesi gibi konularda işbirliği yapılması ile ilgili görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Açıklamaya göre görüşmeler, stadyum yönetimi, stadyumun farklı ticari faaliyetlerle ilgili olarak kullanılması sonucunda ek gelir yaratılması ve şirkete ait ticari hakların satışı (sponsorluk, reklam ve loca ile VIP koltuk satışı) konularda iş birliği yapılmasını da kapsıyor.

ORTAK OLMUŞLADI

Son dönemde özellikle hizmet sektöründe yaptığı yatırımlarla adı öne çıkan Doğuş Grubu, geçtiğimiz Mayıs ayında Doğuş Grubu, spor, moda ve eğlence şirketi IMG Worldwide ile ortaklık anlaşması imzalamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!