2 milyar TL’ye sosyalleştirecek

Güncelleme Tarihi:

2 milyar TL’ye sosyalleştirecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2015 09:00

DKY İnşaat, ‘hayata açık’ sloganı ile konut sektörüne yenilik getiriyor. DKY On adı verilen konseptte paylaşım, sosyallik, fonksiyonellik ve teknolojiyi bir araya getirilecek.

Haberin Devamı

DKY On’u ilk önce Kağıthane projelerinde uygulayacaklarını belirten DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, “Kağıthane projemizin yatırım değeri 200 milyon lira. 5 yılda bu anlayışla 10 proje yapıp, yaklaşık 2 milyar lira yatırım yapacağız. Çeliktepe, Maslak, Bomonti ve Yenisahra’da aynı konsepte yatırım planlıyoruz” dedi.

Kağıthane DKY On, Kağıthane’de eski Beşler Sucuk Fabrikası arsasında hayata geçecek. Projede 205 konut, 4 bin 750 metrekare ofis ve bin 450 metrekare ticari alan bulacak. Mart 2018’de teslim edilmesi planlanan projede evlerin fiyatı 309 bin lira ile 600 bin arasında değişiyor.

DKY On konsepti hakkında bilgi veren DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel, “Eski komşuluk ilişkileri teknoloji desteği ile canlanacak. Fazla yemeği olan aile ortak platforma isteyen var mı diye yazacak, aracı olmayan aynı güzergaha giden var mı diyecek. Projede etrafı duvarlarla kaplı olmayan toplantı odaları, sosyal çalışma alanları, insanların birlikte yemek pişirebilecekleri deneyim mutfağı, oyun alanları ile etkileşim sağlayabilecekleri mekanlar yer alacak. Evlerin içinde farklı uygulamalar denedik. Açılır kapanır duvarlarla odalara istenen büyüklük verilecek” diye konuştu. Şirket, DKY On konseptini tanıtmak için Büyükdere Caddesi üzerinde ‘Yaşam Deneyim Merkezi’ kuracak. Böylece ev almayı düşünenler dairelerin tüm özelliklerini görebilecek.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!