İstwest’te ödemeler 18 ay sonra başlıyor

Güncelleme Tarihi:

İstwest’te ödemeler 18 ay sonra başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2011 00:00

FER Yapı ve Boyner ortaklığında Basın Ekspress Yolu’nda gerçekleştirilen İstwest’te, yüzde 1 peşinat ödeyenler, taksitlerini 18 ay sonraya erteleyebiliyor. İstWest’in son etabındaki daireler ve İstWest Meydan’daki dükkanların satışı devam ediyor.

Haberin Devamı

BOYNER Holding’in Basın Ekspres Yolu üzerindeki 70 dönümlük Altınyıldız arazisi üzerinde Fer Yapı ve Altınyıldız A.Ş. iştiraki Altınyıldız Gayrimenkul Geliştirme tarafından geliştirilen ve DBArchitects tarafından tasarlanan, İstWest projesinde, yüzde 1 peşinat ödeyenler, kalan taksitlerini 18 ay sonraya erteleyebiliyor. Fiyatların 168 bin liradan başladığı projede satış rakamı yüzde 60’ları aşarken, proje satışa çıktığı 1 Mayıs 2011 tarihinden itibaren prim yapmaya da devam ediyor. Fer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova, İstwest Meydan’daki dükkanların da satış ve kiralamalarının devam ettiğini söyledi.
Toplam 230 bin metrekare
Konut, rezidans, içerisinde barındırdığı restoran ve dükkanlardan oluşan İstWest Meydan ile İstanbul’un en iyi yaşam projesi olmayı hedefleyen İstWest’de 14 blok, 470 adet rezidans, 512 adet konut ve İstWest Meydan’da 73 adet ticari alan bulunuyor. Toplam 230 bin metrekarelik inşaat alanının içindeki satılabilinir 130 bin metrekare alanı bulunan projede, stüdyo daireden,  4+1’e kadar seçenekler yer alıyor. Proje, çocuklar için macera parklarından, geniş oyun alanlarına, bisiklet ve koşu parkından, mangal ve piknik alanlarına, açık kapalı havuz, fitness salonu, SPA, tenis kortu, basketbol ve futbol sahalarıyla geniş spor alanları, zen bahçesi gibi oldukça zengin sosyal olanaklara ve yeşil alana sahip. Her daireye minimum bir araçlık otopark imkanı sağlayan İstWest, geniş sosyal imkanları, açık ve kapalı yüzme havuzları ile birçok detayı düşünüyor.
Satışlar hızlı gitti
26 Nisan’da lansmanı yapılan ve 1 Mayıs’ta da satışa çıkan, İstanbul’un gelişmekte olan bölgelerinden Basın Ekspress Yolu üzerindeki İstwest’in lansmana çıktığında satışlarının çok hızlı yapıldığını söyleyen Ramadan Kumova, “Biz satışlarımızı 2.5 yıla yayamadık. Biten daire tipleri 2 yıllık zammını aldı” diye konuşuyor. İkinci etabın satışlarına 19 Eylül’de başlanan projedeki İstwest Meydan dükkanları gıda sektöründen, bankalardan, otomobil firmalarından ve bir çok farklı sektörden de talep görüyor. Ortalama 100’er metrekareden hesaplandığında 71 dükkanın yer aldığı İstwest Meydan’da önce kiralamalar tamamlanacak.
Ödemeler 18 ay sonra
Satışa çıktığı ilk 4 günde projedeki 1+1 ve stüdyo dairelerin tamamı satılan ve son rezidans bloğunun da satışa çıktığı İstWest’in son etabında da stüdyo ve 1+1 daireler ve İstWest Meydan’daki dükkan satışları devam ediyor. İstWest’in devam eden kampanyasında ise yüzde 1 peşinat ödeyip kalan banka taksitlerini de 18 ay sonra ödeme seçeneği sunuluyor.

Haberin Devamı

Yatırımcılar her ay bilgilendiriliyor

Haberin Devamı

RAMADAN Kumova, 70 bin metrekare arazi üzerinde gerçekleştirilen projede 500 bin metreküp harfiyat toprağı bulunduğunu bunun da 50 bin kamyona denk geldiğini belirterek, “Şu ana kadar 400 bin metreküp harfiyatı bitirdik. Temelleri attık ve kule vinçleri diktik. Her ay yatırımcılarımıza inşaatın durumu hakkında bilgi veriyoruz. İnşaatımız gayet iyi ilerliyor. Hedeflediğimiz inşaat programının önündeyiz. Mart ayı geldiğinde projenin kabası ortaya çıkmış olacak” diye konuştu.

Kartal’a proje geliyor

HENÜZ 1.5 yılık genç bir gayrimenkul geliştirme şirketi olmakla birlikte, ortaklarının minimum 20 yıllık sektör tecrübesine sahip olduğu Fer Yapı, İstanbul’un gelişen bölgelerinden Bomonti’deki ofis projesi iTower ve Basın Ekspres Yolu üzerindeki konut projesi IstWest ile sektördeki büyük şirketler arasındaki yerini alıyor. Firma, 3’ncü projesine ise Kartal’da başlamaya hazırlanıyor. Fer Yapı’nın 2015 sonuna kadar geliştireceği projelerle, sektördeki ilk 5 firma arasında yer alma hedefi bulunuyor. Fer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova, insanların beğeneceği, konum olarak şehir merkezine yakın yerlerde ve yatırımcısına da, kullanıcısına da para kazandıracak projeler geliştirmek istediğini vurguluyor.

Haberin Devamı

Dükkana yatırım dönemi başladı

FER Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova, İstwest’te kalın duvarları kaldırdıklarını, açık alanda sosyalleşmenin önemine uygun bir proje hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Kalın duvarlar yerine avluya ve caddeye cepheli dükkân, mağaza, kafe ve restoranlara yer verdik. İstWest Meydan ile birlikte gayrimenkulde dükkana yatırım dönemi başladı. Stratejik mağaza karması, 16 bin metrekarelik kiralanabilinir alanda, 70 metrekare ve 3 bin metrekare arasında dükkan çeşitliliğiyle farklı bir yatırım alternatifi sunuyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!