Auto Show trafiği çıldırttı

Güncelleme Tarihi:

Auto Show trafiği çıldırttı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2010 13:14

Dün basın ve VIP günü ile kapılarını açan İstanbul Auto Show bugün saat 12.00 itibariyle ziyaretçilere açıldı. Fuara büyük bir ilgi olduğu gözlenirken yüzlerce araç içeriye girebilmek için 6 kilometrelik kuyruklar oluşturdu. Sadece 2 saatte fuara gelen ziyaretçi sayısı 20 bini aşarken, saat 16.00 itibarıyla giriş kapısındaki insan kuyruğu da 150 metreye ulaştı.

Haberin Devamı

20 bin kişi Auto Show'a akın etti / Foto Galeri

İki yıl aradan sonra kapılarını açan fuar beklendiği gibi büyük bir ilgi görüyor. Dünkü basın ve VIP gününde bu ilginin işaretleri alınmaya başlamıştı. Bugün ise 29 Ekim'in resmi tatil olması ile binlerce ziyaretçi saat 10.00'dan itibaren fuarın önüne akın ederek kuyruklar oluşmasına neden oldu.

ARAÇ KUYRUĞU 6 KİLOMETREYE ULAŞTI

Saat 16 itibariyle ise fuarın giriş kapısındaki insan kuyruğu 150 metreye ulaştı. Fuarın otopark alanında da yer kalmazken, Basın Ekspres yolundan başlayan ve havaalanına kadar devam eden yaklaşık 6 kilometrelik araç kuyruğu oluşmuş durumda. Araçların ilerleyemediği bu kuyruk nedeniyle havaalına ulaşmak isteyen vatandaşların uçaklarını kaçırmamak için metroyu kullanmaları öneriliyor.

METROYU TERCİH EDİN

Haberin Devamı

Havaalanı sapağından itibaren uzun kuyrukların oluştuğu fuara araçlar ulaşmakta zorluk çekiyor. Birçok insanın yollardan yürüyerek fuar merkezine ulaşmaya çalışması dikkat çekiyor. Fuarın haftasonunda da büyük bir ilgi görmesi ve yığılma olması bekleniyor. Bu nedenle fuara gelmek isteyenlerin metroyu tercih etmesi öneriliyor.

 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!