TEB-Fortis birleşmesinde ilk adım

Güncelleme Tarihi:

TEB-Fortis birleşmesinde ilk adım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2010 13:33

Önümüzdeki yıl içinde tamamlanması beklenen TEB – Fortis entegrasyonu sürecinde önemli bir adım atıldı ve ilk ortak çalışma ATM’ler konusunda gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

TEB ve Fortis müşterileri banka kartları ile her iki bankanın ATM’lerinden, ücret ödemeden para çekebilecek, bakiye sorgulayabilecek.

Fortis Bank Türkiye Perakende Bankacılık Grubu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Mendi, “Artık rekabet halinde değil, birlikte haraket eden iki banka olmamızdan yola çıkarak, ATM’den yapılacak para çekme ve bakiye sorma işlemlerini müşterilerimize ücretsiz hale getirip, birleşme öncesinde büyük bir adım atıyoruz” ifadelerini kullandı.

Birleşme ile ATM sayısı 1.000’e yaklaşacak

TEB Bireysel ve İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Cemal Kişmir ise, “Birleşme sürecinde ilk aşamada ATM’lerimizi birleştirerek, müşterilerimizin birleşme öncesinde yeni bankamıza adaptasyonu sağlayacağız” dedi.

Cemal Kişmir, birleşme ile birlikte TEB’in Türkiye çapında ATM sayısının 1.000’e yaklaşacağına dikkat çekerek, “ATM’lerimizde kullanılacak yaklaşık 450 bin adet  banka kartı ile yapılacak para çekme ve bakiye sorma işlemlerini karşılıklı ücretsiz hale getirerek, birleşme öncesi adaptasyonun sağlanmasını ve ATM kullanımını yaygınlaştırmayı, dolayısıyla müşteri memnuniyetini hedefliyoruz” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!