15 katlı yüzen şehir ilk seferini Kuşadası’na yaptı

Güncelleme Tarihi:

15 katlı yüzen şehir ilk seferini Kuşadası’na yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2011 00:00

Yapımı bu yıl tamamlanan ve 319 metre boyuyla dünyanın en büyük kruvaziyer yolcu gemilerinden olan Malta bayraklı “Celebrity Silhouette”, 1300 personeli ve 3 binin üzerindeki yolcusuyla Türkiye’deki ilk seferini Kuşadası’na gerçekleştirdi.

İçinde tiyatro ve sinema salonları, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, restoranlar, alışveriş merkezi, masaj, sauna, spa merkezi, spor salonları ve kumarhanesiyle “yüzen şehir” görünümüne sahip Malta  bayraklı “Celebrity Silhouette” adlı kruvaziyer gemisi, Kuşadası Limanı’na demirledi.
Gemi Kaptanı Dimitros Kafetzis, Kuşadası’nın kruvaziyer limanları arasında güvenliği ve liman hizmetleriyle ilk sıralarda yer aldığını belirterek, “Kuşadası Egeports Limanı’nda, sistemi oturmuş ve dört dörtlük bir hizmet  anlayışı var. 2012 yılında Kuşadası Limanı’na daha çok sefer yapmak beni ve ekibimi daha çok  mutlu edecek” diye konuştu.
Esnafın yüzü güldü
Çoğunluğu ABD ve Avrupa ülkelerinde gelen 3 binin üzerinde turistle Kuşadası’nda demirleyen gemi, ilçe esnafının da yüzünü güldürdü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!