15 bin gıdacı İstanbul’a geliyor

Güncelleme Tarihi:

15 bin gıdacı İstanbul’a geliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2023 07:00

İSTANBUL Gıda İhracat Fuarı 12-14 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. 96 ülkeden fuar için gıda sektöründen 15 bin profesyonel İstanbul’a gelecek.

Haberin Devamı

Yeşilköy Fuar Merkezi’nde yapılacak İstanbul Gıda İhracat Fuarı, gıda sektöründe yenilikçilik, sürdürülebilirlik ve büyüme konularını vurgulayan geniş bir etkinlik programına sahip çıkacak. Katılımcılar, dijitalleşme, teknolojik yenilikler, lojistik çözümleri ve e-ticaret gibi sektörün geleceğini şekillendiren konuları keşfedebilecek. İşlenmiş gıda, içecek, şekerleme, gıda katkı maddeleri, gıda işleme ve ambalaj endüstrisi dahil gıda sanayisinin tüm paydaşlarının katılımı ile yapılacak geniş kapsamlı fuar, Gıda ve İçecek Fuarı, Gıda, Ambalaj, Katkı Maddeleri ve Teknolojileri Fuarı, Market ve Mağaza Ekipmanları Fuarı, Kuru-Sert Kabuklu Meyve, Atıştırmalık Fuarı ve Bisküvi, Çikolata, Şekerleme Özel Bölümü kapsamında alanında tüm sektörleri tek çatı altında bir araya getirecek ve dünya gıda ticaretine yön verecek.

Haberin Devamı

İhracat pazarları, Avrupa, BDT, Kuzey Afrika ve Ortadoğu’nun yanı sıra uzak ülkeler stratejisi çerçevesinde bu yıl Güney Asya ve Güney Amerika pazarlarını hedef alan fuar, sektör devlerini profesyonel alıcılar ile buluşturacak.

BAKMADAN GEÇME!