New York Otomobil fuarı açıldı

Güncelleme Tarihi:

New York Otomobil fuarı açıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2010 09:54

Dünyanın en önemli otomobil fuarlarından New York Otomobil fuarı açıldı.

Haberin Devamı

New York otomobil fuarından fotoğraflar

NEW YORK OTOMOBİL FUARINDAN GÖRÜNTÜLER / WEB TV

New York'ta Javits Center'de 11 Nisana kadar sürecek otomobil fuarının, son yıllarda giderek daha küçük, ekonomik ve az benzin kullanan "çevreci" modellere yöneldiği dikkati çekiyor.

New Yorkluların bu yıl da yoğun olarak ziyaret ettikleri fuarın halka açık ilk gününde, aileler de çocuklarıyla birlikte gelip dünyanın önde gelen markalarının 2010 ve 2011 modellerini incelediler.

Fuarda her zaman olduğu gibi büyük, lüks, pahalı ve spor araba modellerinin yanı sıra, daha çok Avrupa ülkelerinde rağbet edilen nispeten küçük, ekonomik, istenildiğinde benzinle istenildiğinde elektrik motoruyla çalışan hibrid motorlu araçların da giderek öne çıktığı görüldü.

Fuarda Ford Otosan tarafından Türkiye'de üretilen “Ford Transit Connect” ticari araç da dikkati çekti. Yetkililer, Ford Connect'in elektrik motorlu modelinin bu yaz ABD'deki müşterilere ilk kez sunulacağını belirtti.

Haberin Devamı

TOYOTA HERŞEYE RAĞMEN YİNE GÖZDE

New York Daily News haberinde, geçtiğimiz aylar fren pedalında yaşadığı sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren ve yaklaşık 9 milyon aracını geri çağıran Toyota'nın, herşeye rağmen, cömert tavrını  bu yılda sergilediği bildirildi. Toyota'nın vizyonundan hiçbir şey kaybetmediğini söyleyen cars.com'un otomobil editörü Patrick Olsen, Toyota'nın ne olursa olsun işini yapmaya çalıştığını ve her zaman kendisini geliştirdiğini kaydetti. İmajında zedelenmeler olduğunu ve kalitesinin tartışılmaya başlandığını ifade eden Olsen, böyle bir dönemde dahi Toyota'nın satışlarını yüzde 35 artırmayı başardığı hatırlattı.

BU KEZ ÖZÜR YOK

Pedal vakasından sonra yapılan özür açıklamalarıyla da gündeme gelen Toyota'nın New York otomobil fuarında bir kez daha özür dilemesi beklenmiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!