Adnan Büyükdeniz vefat etti

Güncelleme Tarihi:

Adnan Büyükdeniz vefat etti
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 19, 2009 10:33

Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Dr. Adnan Büyükdeniz'in vefat ettiği bildirildi.

Haberin Devamı

1958 Adana doÄŸumlu Büyükdeniz, evli ve 3 çocuk babasıydı.  Â

Bir süredir kanser teşhisiyle tedavi gören Büyükdeniz'in durumu Ramazan Bayramı'ndan sonra durumu ağırlaşmış ve hastanede tedavi altına alınmıştı.

Adnan Büyükdeniz’in cenazesi, 20 Ekim Salı günü Bağlarbaşı’ndaki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip Yeni Çekmeköy Mezarlığı’na defnedilecek.

BANKADAN AÇIKLAMA GELDİ

Albaraka Türk'ün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan duyurusunda, bankanın Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Dr. Adnan Büyükdeniz'in bugün vefat ettiği belirtildi.

Bankanın Genel Müdürlüğü'nü Genel Müdür Başyardımcısı Fahrettin Yahşi'nin vekaleten yürüteceği kaydedildi.

Adnan Büyükdeniz vefat etti

Haberin Devamı

ADNAN BÃœYÃœKDENÄ°Z KÄ°MDÄ°R?

1958 yılında Adana'da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden (1980) mezun oldu. Lisansüstü eğitimini, İngiltere'de sürdürdü. London School of Economics'ten İktisat Diploması (1981) ve İktisat Masteri (1982) derecelerini elde etti. "Türkiye'de 1980 Sonrası Faiz Politikaları ve Etkileri" konulu tezi ile 1990 yılında İstanbul Üniversitesi'nde doktora çalışmasını tamamladı.

Büyükdeniz, 1982 yılında TÜSİAD’da Araştırmacı Ekonomist olarak başladığı iş hayatına, Albaraka Türk’te Araştırma Pazarlama Müdür Yardımcılığı, Dış İşler Müdürlüğü ve Genel Müdür Başyardımcılığı görevleriyle devam etti. 2003 yılından bu yana Albaraka Türk Genel Müdürlüğü görevini yürüten Büyükdeniz, evli ve 3 çocuk babasıydı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!