Erdoğan’ın yeni terzisi şelşepik ustası

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan’ın yeni terzisi şelşepik ustası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2009 00:00

AK Parti miletvekillerinin ardından Başbakan Tayyip Erdoğan’ın da kullanmaya başladığı şelşepik kumaştan ceketlerin yaratıcısının Ankara Hoşdere’de küçük bir dükkanda terzilik yapan Abdulkadir Şahin olduğu belirlendi.

Erdoğan, kışları sıcak, yazları serin tutan ve keçi tüyünden dokunan şelşepik kumaştan yapılan ceketini çıkarınca, astarındaki “Abdulkadir” etiketi görüldü. AK Parti Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat’ın tanıştırdığı ve bir yıldır Erdoğan’ın ceket ve takımlarını diken Abdulkadir Şahin, Türkiye’nin en iyi şelşepik ustası olarak tanınıyor. Hoşdere Caddesi’ndeki dükkanında Erdoğan’ın ceketlerini diken Şahin, Erdoğan’la tanışmasını ve sonraki süreci şöyle anlattı:

İlki hediye

“Dengir Bey’e şelşepik bir ceket dikmiştim. O da sayın Başbakanımıza doğum gününde hediye etmiş. Başbakan ceketi çok beğenmiş. Bunun üzerine Başbakanlık’a giderek ölçüsünü aldım. Bazen partide, bazen Başbakanlık’ta prova yaptık. Ancak artık prova yapmıyoruz. Ben dikiyorum, Başbakanımız da keyifle giyiyor. Şu ana kadar diktiklerimi beğenmediği olmadı. Başbakan benim fiyatlarımı bilir. Ona bir fiyat söylemem, gönlünden ne koparsa verir. Benim için paranın hiçbir önemi yok. Benim için önemli olan mesleğimi sevmem.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!