2.5 liraya Türkiye tatili

Güncelleme Tarihi:

2.5 liraya Türkiye tatili
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2009 12:01

İngiltere'nin en büyük tur operatörlerinden Thomas Cook Türkiye için eşi benzeri görülmemiş bir kampanya hazırladı. Eylül-ekim dönemi için Türkiye'den 2-3 ve 4 yıldızlı otellerle anlaşan acenta günlüğü sadece 1 sterlinden (2.5 TL) tatil satmaya başladı.

Haberin Devamı

Thomas Cook'un internet sitesinde 'cehap otels (ucuz oteller)' başlığı altında yayınlanan listede Antalya, Dalaman ve Bodrum'dan yüzlerce otel bulunuyor. Bu otellerin birçoğunun fiyatı ise 1-5 sterlin arasında değişiyor. Thomas Cook'un bu bölgelere yedi günlük oda&kahvaltı tatil paketleri de sadece 5.24 sterlinden (13 lira) başlıyor.

Acentanın sitesinde yer alan bilgilere 1 sterlinden başlayan en ucuz oteller Antalya'nın Alanya bölgesinde yer alıyor. Alanya Mitos Apartments'da bir haftalık tatil 5.24 sterlin iken, yine aynı bölgedeki Albatros Aparhotel'de 10.54 sterlin, Fatih Otel'de ise 26.84 sterlin.

Benzer şekilde Dalaman bölgesindeki Remer Hotel ve Fethiye'deki Tugay Hotel haftalık 24.54 sterlin iken, bölgede haftalığı 50 sterline kadar onlarca otel yer alıyor.

Haberin Devamı

Thomas Cook'un uçaklarını boş uçurmamak için böylesine büyük bir kampanya yaptı ve kriz nedeniyle uğradığı zararı hafifletmeye çalıştığı belirtiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!