10 ayda 1.5 milyon cihaz satıldı

Güncelleme Tarihi:

10 ayda 1.5 milyon cihaz satıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2023 07:00

Esnek ödeme tercihleri sunma iddiasıyla pazara giren Vodafone Flex, ilk 10 ayda 1.5 milyonu aşkın akıllı cihaz satıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

Vodafone’dan verilen bilgiye göre bu sayede 250 bini aşkın kullanıcı telefon güvencesi ve dijital servis hizmetlerine ulaştı. Flex müşterilerinin kişiselleştirilmiş teklifleri tercih etme oranının ise yüzde 20 olduğu belirtildi. 

‘Seç Seç Al’ mottosuyla duyurulan ve toplam 10’u aşkın kategoride 1.000’den fazla ürünün yer aldığı Vodafone Flex’in kullanıcılara ihtiyaç duydukları teknoloji ürünlerini kampanyaları ve servisleri kişiselleştirilmiş tekliflerle sunduğunu söyleyen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, “Vodafone Flex ile müşterilerimize değişen ülke ekonomisinde bütçe dostu fırsatlar, indirim avantajları ve çeşitli ödeme kolaylıkları sağlıyoruz. Flex müşterileri, zengin seçenekler arasından aradıkları ürüne kolayca ulaşabildikleri gibi, kendilerine uygun ödeme yöntemini de seçebiliyorlar. Ayrıca müşterilerimizin eski telefonlarını nakde ve indirime dönüştürmelerini de sağlayarak bütçelerine destek oluyoruz. Böylece, eski telefonların atık olmasını engelleyerek çevreye katkı sağlıyoruz” dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!