Efsane geri döndü

Güncelleme Tarihi:

Efsane geri döndü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

Sezon başındaki krizi atlatan Denizlispor havasını buldu

Trabzon'u dağıtan, Beşiktaş'ı elinden kaçıran yeşil-siyahlı ekip Galatasaray'ı İstanbul'da dize getirirken, bu maç öncesi yabancılarını tatile gönderen rakibine dersini vermiş oldu

KORKULU RÜYA OLDU

Geçen sezon ligde fırtına gibi esen Denizlispor, üç büyüklere sattığı Ümit, Yusuf ve Bülent Akın'ın ayrılmasıyla yaşadığı krizi atlatırken, son haftalarda alınan sonuçlar camiada, ‘‘Efsane döndü’’ sözleriyle yorumlandı. Trabzon galibiyeti ve Beşiktaş beraberliğinin ardından Galatasaray'ı Ali Sami Yen’de dize getiren Horoz, taraftarlarına erken bayram sevinci yaşattı.

ÜÇ PENALTI VERİLMEDİ

Son dört yılın şampiyonu ve UEFA Kupası sahibi Galatasaray'ı son dakika golüyle dize getiren Denizlispor verilmeyen üç penaltı yüzünden farkı kaçırmanın üzüntüsünü yaşadı. Sonucun sürpriz olmadığını söyleyen Teknik Direktör Yılmaz Vural, ‘‘Tüm yabancılarına izin vererek bizi bir anlamda küçümseyen rakibimize en güzel dersi sahada vermiş olduk’’ diye konuştu.

ÜÇER MİLYAR PRİM

Tolunay, Ahmet Hassan ve Levent'in düşürüldüğü pozizsyonların penaltı olduğuna televizyon yorumcularının da katıldığını kaydeden Yılmaz Vural, ‘‘Bu galibiyeti bayram hediyesi olarak taraftarımıza hediye ediyoruz’’ dedi. Öte yandan Galatasaray'ı yenerek 3'er milyar lira galibiyet primini hak eden futbolculara 3 Ocak 2001 tarihine kadar izin verildi.

Veysel golünü rüyada gördü

Geçen hafta Beşiktaş maçında ayağındaki topu boş kaleye gönderemediği için ağır eleştirilere hedef olan Denizlisporlu Veysel, Galatasaray'a attığı son dakika golüyle takımını galibiyete taşırken, ‘‘Kabusum bitti’’ dedi. Bir hafta boyunca büyük sıkıntılar yaşadığını söyleyen genç futbolcu, ‘‘Sadece maçtan bir gece önce rüyamda Galatasaray'a iki gol atacağımı gördüm. İki değil ama çok önemli bir gol attım ve kabusum sona erdi. Galatasaray gibi Avrupa Şampiyonu bir takımı yendiğimiz için çok mutluyum’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!