Edu: Sorunum kalmadı

Güncelleme Tarihi:

Edu: Sorunum kalmadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2007 16:49

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 3 gün izin yapan Fenerbahçeli futbolculardan, izinlerini Antalya'da geçiren Lugano, Edu ve Deivid, kulübün internet sitesine açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Lara'da bir otelde tatil yapan futbolcular, lig arasının iyi geldiğini, üç günlük içinde moral depoladıklarını, artık Turkcell Süper Lig ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yapacakları maçlara konsantre olacaklarını ifade ettiler.

Kulübün internet sitesinde plaj voleybolu oynarken çekilen fotoğrafları yayınlanan futbolcular, takımın durumu ve hedefleriyle ilgili açıklamalar da yaptı.

“PUAN KAYIPLARININ SON BULACAĞI İNANCINDAYIM”

Stresli ve zorlu maçların ardından, kısa bir dinlenmeye ve yenilenmeye ihtiyaçları olduğunu kaydeden Lugano, “Bu kısa ara bizim için çok iyi oldu. Maçlar ve kamplar nedeniyle ailemizle bu kadar uzun süreli bir arada olamıyorduk. Bu tatilde bu fırsatı yakaladık” dedi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılma hedefini gerçekleştirdikleri için çok mutlu olduğunu ifade eden Lugano, ligdeki puan kayıplarının son bulacağına inandığını belirterek, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Bundan sonra önümüzün daha açık olduğu kanısındayım. Grubumuzda ilk iki sırada yer alıp gidebileceğimiz noktaya kadar gideceğimizi düşünüyorum. Çünkü kulüp, taraftar yapısı, yönetim, oyuncu kadrosu buna müsait. Başımızda da Zico gibi futbolu çok iyi bilen, oyuncularıyla iyi diyalog kurabilen kaliteli bir futbol adamı var. Fenerbahçe, Avrupa'nın futbolda söz sahibi kulüplerinin potansiyeline sahip. O nedenle Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında başarılı olmaması için hiçbir neden yok. Türkiye ligine de bundan sonra daha iyi konsantre olacağız. Artık puan kayıplarının son bulacağı inancındayım. Sezon başı yaşanan kayıpları ise normal karşılamak lazım. Ligde de bundan sonrası çok daha iyi olacak.”

EDU: “SAKATLIĞIM GEÇTİ”

Edu, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçını yarıda bırakmasına neden olan sakatlığının geçtiğini, sorununun kalmadığını bildirdi.

Kendisini hazır hissettiğini belirten Fenerbahçeli futbolcu, Antalya'da yaptıkları kısa tatilin çok iyi geldiğini söyledi.
Dinlenip moral depoladıklarını anlatan Edu, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki hedefleriyle ilgili şöyle konuştu:
“Sakatlığım geçti, sorunum kalmadı. Aile üyelerimizle iyi vakit geçirdik. Artık sıra futbol oynamaya geldi. Yarından itibaren antrenmanlara başlıyoruz. İlk önce Çaykur Rizespor ile ligde karşılaşacağız. Ardından bizim için çok önemli olan Inter maçına çıkacağız. Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçımızdan iyi bir sonuç alırsak gerisini de başarıyla getireceğimize inanıyorum. Grubumuzda özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçlardan iyi sonuçlarla ayrılmalıyız. Deplasman maçlarında da planladığımız puanları toplarsak, bir üst tura çıkabiliriz. Ben bu kadroya güveniyorum. Oyuncular bir birini tanıyor ve Avrupa maçları için yeterli tecrübemiz var.”

Haberin Devamı

Kendileri için önemli olan Şampiyonlar Ligi ön eleme turu maçlarını oynadıkları dönemde lig maçlarında iyi sonuçlar alamadıklarını ifade eden Edu, “Türkiye liginin henüz başındayız. Asıl lig bundan sonra başlayacak. Ben bu sıkıntılı süreyi az kayıpla atlattığımıza inanıyorum. Bundan sonra hem lig, hem de Şampiyonlar Ligi maçlarına daha iyi konsantre olup başarılı sonuçlar alacağız” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!