Duygun Yarsuvat: G.Saray kongreye gitmeli

Güncelleme Tarihi:

Duygun Yarsuvat: G.Saray kongreye gitmeli
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 23:40

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek üzerinde 'olağanüstü kongre' baskısı giderek yoğunlaşıyor. Özbek'e 'seçime git' çağrısında bulunan son isim, eski başkan Duygun Yarsuvat oldu. Yarsuvat, isim vererek bazı yöneticileri ağır bir dille eleştirdi.

Haberin Devamı

““Dursun Özbek’in etrafındakiler yanlış yapıyorlar, bu da G.Saray’a ve Başkan’a zarar veriyor. Özbek artık seçime gitmeli ve yönetimini kuvvetlendirmeli... Artık seçime gitmeli ve yönetimini kuvvetlendirmeli. Etrafındakiler yanlış yapıyor. Galatasaray’a ve Başkan’a zarar veriyor.”
Bu sözler Galatasaray Kulübü eski Başkanı Duygun Yarsuvat’a ait. G.Saray’da son haftalarda ‘olağanüstü genel kurul ve seçim’ sesleri yükselirken, bunu dile getirenlerden biri ise Duygun Yarsuvat...
Yarsuvat, başkan Özbek’in ekibini değiştirmesi adına seçim kararı alması gerektiğini söyledi ve sorularımıza şu yanıtları verdi:

‘İŞBECER GİDERSE İYİ OLUR’
Şu anki yönetimi nasıl buluyorsunuz? 
- Bana göre Dursun Özbek seçim kararı almalı. Bu görüşümü kendisine de söyledim. Ancak Başkan bu görüşte değil. Hatta düşünmüyor bile. Fakat olağanüstü genel kurula gitmeyerek yanlış yapıyor. Çünkü bu yönetim kurulu ile G.Saray’ın durumu parlak değil.

Haberin Devamı

Başkan ile bunları konuştunuz. ‘Fatih İşbecer’i gönder’ ifadesini kullandığınız konuşuluyor...
- Ben Başkan Dursun Özbek’e, ‘Yönetim kurulunu kuvvetlendir’ dedim. Ama Fatih İşbecer de giderse iyi olur. Başkan’ın en kötüsü yönetimini tazelemek adına bu kararı alması gerekiyor.

‘GENÇLER YANLIŞ YAPIYOR’
Bu görüşte olmanızın sebebi nedir? Neden Fatih İşbecer?
- Bakın, Başkan Dursun Özbek değil etrafındakiler hata yapıyor ve Galatasaray’a zarar veriyor. Hamza’nın gitmesi bile hatadır. Kulübü tribün, sosyal medya üzerinden yönetiyorlar. Ve bunu Fatih İşbecer’in de yer aldığı genç arkadaşlar yapıyor. Yanlış yapıyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!