Dünyanın en hızlıları için ışık hızı tasarımı!

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın en hızlıları için ışık hızı tasarımı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2016 09:47

Adidas, Football 2016/17 sezonu başlarken, ileri teknoloji ve inovasyon ile tasarlanan Speed of Light serisinin lansmanını gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Speed of Light modelleri, ışık hızı deneylerinden ilham alarak tasarlandılar. Serideki X 16.1 FG/AG, ACE 16.1 PRIMEKNIT FG/AG ve MESSI 16.1 FG/AG modelleri, Solar Red, Solar Yellow ve Shock Blue renkleri ile ışık hızı deneyi sırasında, ışığın kırılması sonucu oluşan renkleri temsil ediyorlar.

Dünyanın en hızlıları için ışık hızı tasarımı

Yıldız oyuncular tarafından giyilecek Speed of Light serisinin Türkiye’de satışa sunulacak modellerinden X 16.1 FG/AG dünyanın en hızlı oyuncuları için tasarlandı. Kramponun dikkat çeken Solar Red rengi, en yüksek hızı temsil ediyor. X 16.1 FG/AG, basınç uygulayan tek parça TECHFIT saya özelliğine sahip. Tamamen yeni çorap tasarımla birlikte çalışarak X 16.1’e özel patlayıcı hız sunuyor. Yeniden tasarlanan SPRINTFRAME dış taban yeni nesil tutuş sunarak ani yön değiştirme ve dönüş hareketleri esnasında etkili performans sağlıyor. X 16.1 FG/AG, Gareth Bale, Luis Suarez gibi oyuncuların sahadaki seçimi olacak.

Haberin Devamı

Dünyanın en hızlıları için ışık hızı tasarımı


ACE 16.1 PRIMEKNIT FG/AG, teknolojisi ile en yenilikçi kramponlardan biri ve kusursuz bir mühendislikle geliştirilen devrim niteliğindeki PRIMEKNIT özelliğine sahip. Topta, sahada ve oyunda tutarlı hakimiyet sergilemek için ayağı çorap gibi saran PRIMECUT ile bütünleşerek eşsiz top teması ve kontrolü sunuyor. ACE 16.1 PRIMEKNIT FG/AG, bu kez kesintisiz Solar Yellow rengiyle karışımıza çıkıyor. ACE 16.1 PRIMEKNIT FG/AG, Paul Pogba ve Ivan Rakitic gibi oyuncuların gözdesi olacak.

Dünyanın en hızlıları için ışık hızı tasarımı

MESSI 16.1 FG/AG’nin esin kaynağı, dünyanın en iyi futbol oyuncusu. Bu kez Shock Blue renginde olan krampon, yeni AGILITYKNIT sayası ile saha performansını başka bir seviyeye taşıyor: Topu daha iyi hissedebilmek için yeterli inceliği sunarken tüm ayak hareketlerine güç katacak kadar etkili ve maç anında giyecek kadar konforlu. Her adımda ve şutta esneklik sunan SPRINTFRAME taban yapısı, imkansızı yaratmaya olanak sunmak için geliştirildi.

Haberin Devamı

Dünyanın en hızlıları için ışık hızı tasarımı


Tasarım Başkan Yardımcısı Sam Hand şöyle dedi: “The Speed of Light, adidas’ın şimdiye kadar piyasaya sürdüğü en dinamik krampon serisi. Bu seri, oyuncuların öne çıkmasına ve sahada lider olmalarına yardımcı olmak amacıyla tasarlandı. Şu ana kadar ürettiğimiz en hızlı, en atik ve de top kontrolünü yeni bir düzeye taşıyan bu kramponlar, bu sezon, dünyanın en iyi oyuncuları arasında oynanan maçların belirleyicisi olacaklar.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!