Dünya karate şampiyonası başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Dünya karate şampiyonası başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2014 16:14

Büyükler Dünya Karate Şampiyonası'na doğru.Kadınlar Karate Milli Takımı'nın Büyükler Dünya Karate Şampiyonası hazırlıkları kapsamında 29 Ağustos'a kadar sürecek Kocaeli ve Afyonkarahisar kampı, başladı.

Haberin Devamı

Kadınlar Karate Milli Takımı'nın Büyükler Dünya Karate Şampiyonası hazırlıkları kapsamında 29 Ağustos'a kadar sürecek Kocaeli ve Afyonkarahisar kampı, başladı.Teknik Direktör İbrahim Ercin, yaptığı açıklamada, Almanya'da yapılacak Büyükler Dünya Karate Şampiyonası'na hazırlandıklarını belirterek, kata ve kumite kategorilerinde mücadele eden sporcuların ayrı illerde hazırlanacağını söyledi.

Gelecek günlerde yoğun bir maç dönemine girileceği için sporculara verilen izin süresini biraz uzattıklarını ifade eden Ercin, kampta ilk etapta kuvvet ve kondisyon ağırlıklı çalışacaklarını kaydetti.

Ercin, bu dönemde yüzde 30 oranında karate yapacaklarını dile getirerek, "Program dahilinde orta dönemde yüzde 50 kondisyon, yüzde 50 karate olacak. Daha sonra karate oranını yükselteceğiz. Kızlarımız son Avrupa Şampiyonası'nda da takım halinde şampiyon oldular, ferdi altınları da var. En son Dünya Şampiyonası Paris'te oldu, burada takım halinde 3. oldular" şeklinde konuştu.

Elde edilen başarıların tesadüf olmadığını vurgulayan Ercin, dereceler elde etmek için programlı ve çok çalıştıklarını söyledi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!