Dortmund beni alsın diye dua ediyorum

Güncelleme Tarihi:

Dortmund beni alsın diye dua ediyorum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2005 00:00

Beşiktaş’ta sürekli sorun haline gelen Ailton, ‘Dortmund beni alsın diye dua ediyorum’ dedi. Almanya’nın ünlü Bild gazetesine konuşan Ailton, şunları söyledi: ‘Bundesliga gözümde tütüyor. Oraya dönüp gollerimi sıralamak istiyorum. Beşiktaş’ın beni bırakması ve Dortmund’un alması için hep dua ediyorum.

Sarı siyah yakışır

Sarı siyah renkler bana çok yakışacaktır. En kısa sürede Dortmund’la anlaşıp, tüm olumsuzluklara son vermek istiyorum. Beşiktaş’ın beni göndermek için fırsat kolladığını biliyorum. Ben de Beşiktaş’a bir türlü ısınamadım. Burada kendimi bir türlü gösteremedim. Şu andaki en büyük arzum, eşyalarımı toplayarak çantamı doldurmak ve ver elini Brezilya, demek. Ülkemde birkaç gün dinlenmek istiyorum. Çünkü buna çok ihtiyacım var.

Beni kimse anlamıyor

Bundesliga’da dinlenmiş yeni bir Ailton olarak kendisini göstereceğini ifade eden Brezilyalı futbolcu, kendisine verilen 90 bin Euro’luk cezanın da insanlık dışı olduğunu ileri sürdü.

Beşiktaş’ta istem dışı yaptığı hareketler yüzünden üzgün olduğunu belirten sambacı, ‘Bu olaylar abartılıyor. Hatta o kadar abartı ki, benim bu olayları Beşiktaş’tan ayrılmak için yaptığımı bile söylediler. Maçta ve antrenmanlardaki en küçük faullerim bile göklere çıkartılıyor.

Ailton hiçbir zaman rakibine kasdi tekme atmaz. Sivas maçında dengemi kaybedince Cem Karaca’ya çarptım.

Beşiktaş Başkanı ile yaptığım görüşmelerden de sonuç alamadım, suçsuzluğumu anlatamadım. Haksız şekilde eleştiriliyorum. Bana karşı adil davranılmadığını hissediyorum’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!