Dört büyükler kuradan memnun

Güncelleme Tarihi:

Dört büyükler kuradan memnun
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2000 00:00

Türkiye Kupası 4. kademesinde eşleşmeler belli oldu; 4 büyükler kuradan memnun.
Haberin Devamı

FENERBAHÇE
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ekşioğlu, Bursaspor’un ligin önemli takımlarından biri olduğunu belirterek, "Rakibimiz karşısında iyi mücadele edip tur atlamak istiyoruz" dedi.

Bursaspor’un ligdeki durumu göz önüne alınarak yapılacak değerlendirmenin yanlış olduğunu kaydeden Ekşioğlu, "Bursaspor, alt sıralarda yer alsa da, ligin güçlü takımlarından biri. Rakibimizle hem ligde hem de kupada üst üste 2 maç yapacağız. Bu bir tesadüf oldu. İyi oynayıp tur atlayacağız diye düşünüyorum.“

GALATASARAY
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cem Şaşmaz da, "Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Paris Saint Germain ile yapacağımız maçtan sonra Türkiye Kupası 4. kademesinde Adanaspor ile karşı karşıya geleceğiz. Kuradan önce kendi sahamızda maçımızı oynamak istiyorduk. Bu da istediğimiz gibi oldu. Bu bakımdan kuradan memnunuz. Tur atlayan taraf biz olacağız“ diye konuştu.

TRABZONSPOR
Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Müjdat Aybar ise, kurada rakipleri olan Gaziantepspor ile "Anadolu derbisi"nde karşılaşacaklarını belirterek, "Gaziantepspor’u yenip, yolumuza devam etmek istiyoruz“ dedi.

ÇAĞLAR: "TAKIMLAR KENDİ SAHALARINDA OYNAMALI"

Türkiye Kupası 4. kademe kura çekimi öncesinde, takımların sıralarını belirleyen çekime karşı çıkan Gençlerbirliği Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ercüment Çağlar, takımların anlaşarak saha değiştirmelerini eleştirdi.

Çekimden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ercüment Çağlar, “3. kademe maçlarında Vanspor ile Galatasaray kulüpleri anlaşıp maçın oynanacağı yeri değiştirdiler. Vanspor neden kendi sahasında oynayıp da tur atlamasın ki?“ dedi.

Çağlar'ın eleştirisine yanıt veren Futbol Federasyonu Başkanvekili Ata Aksu "Türkiye Kupası 3. kademede özel nedenlerden dolayı bunlar yaşandı. Beşiktaş ile Üsküdar Özsahrayıceditspor aynı ilin takımları. Bu nedenle kupalarda fazla etki yapmıyor. Galatasaray ile Vanspor ise kendi aralarında anlaştıkları için bu izni verdik. Bu izni verirken, Galatasaray’ın Avrupa Şampiyonlar Ligi’ndeki önemli maçlarını düşündük. Bundan sonra böyle şeyler sözkonusu olmayacak.“ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!