Doğuş Grubu Olin Edirne'den vazgeçti

Güncelleme Tarihi:

Doğuş Grubu Olin Edirneden vazgeçti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2013 14:02

Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne Basketbol Takımı'nın Doğuş Grubu'na devri projesi iptal edildi.

Haberin Devamı

Sezonun sona ermesinin ardından Doğuş Grubu ile Olin Edirne Kulübü arasında devam eden, tamamlanma noktasına gelen görüşmeler durduruldu ve anlaşmadan vazgeçildi. Sürecin başından bu yana resmi bir açıklama yapmayan Doğuş Grubu, sürecin durdurulduğunu da sadece Olin Edirne yöneticilerine iletirken henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

www.twitter.com/hkoyuncuoglu

Bundan sonra ne olacak?

Konuyla ilgili hurriyet.com.tr'ye açıklama yapan Olin Edirne Başkanı Vedat Kumuşoğlu, "Doğuş Grubu geçtiğimiz günlerde devir sürecinden vazgeçtiklerini bize iletti. Önümüzdeki yıllarda şartların yeniden oluşması durumunda yeniden masaya oturabileceklerini söylediler ve şimdilik bu anlaşma rafa kaldırıldı" şeklinde konuştu.

"Kesinlikle ligden çekilmeyeceğiz"

Gelecek sezon için ligden çekilme iddialarını da reddeden Kumuşoğlu, kesinlikle lige devam edeceklerini ve  Edirne Yağ Sanayii desteği ve sponsorluğunda Olin Edirne ismiyle Beko Basketbol Ligi’nde devam edeceklerini söyledi.Edirne Yağ Sanayii dışında iki şirket ile de forma sponsorluğu konusunda anlaşmak üzere olduklarını müjdeledi.

Başkan Kumuşoğlu, zaten tüm maçlarını tıklım tıklım tribünlere oynadıklarını hatırlatarak, "Taraftarımızın desteği hep arkamızda, biz de daha güçlü bir Olin Edirne için bu desteğin bundan sonra da devam etmesini istiyoruz" diyerek Edirneli basketbolseverlere seslendi.

Sadece 2 basketbolcusu kaldı

Haberin Devamı

Yeni sezon öncesi takımın başantrenörü Gökhan Taştimur dışında sadece 2 yerli oyuncusu ile sözleşmesi bulunan ve diğer oyuncuları yollarını ayıran Olin Edirne, önümüzdeki günlerde kadro çalışmalarına da başlayacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!