Djokovic çeyrek finalde

Güncelleme Tarihi:

Djokovic çeyrek finalde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2012 16:21

Monte Carlo Country Club'ta devam eden sezonun ilk toprak Masters Turnuvası Monte Carlo Açık'ta heyecan sürüyor.

Haberin Devamı

1 numara Novak Djokovic, Ukraynalı Alexander Dolgopolov'u üç sette yenerken, diğer önemli seribaşları Nadal, Murray ve Tsonga da çeyrek finale yükseldi.

Monte Carlo Masters Tenis Turnuvası'nda çeyrek finale kalan tenisçiler belli oldu. Üçüncü tur mücadelelerinde final setine giden üç maçtan biri, Novak Djokovic'in Alexander Dolgopolov ile oynadığı mücadeleydi.

Ukraynalı tenisçiyle geçtiğimiz Eylül ayında Amerika Açık 4. turunda oynayan Novak Djokovic, rövanş mücadelesinden de galip ayrıldı. 23 yaşındaki Dolgo, ilk seti 6-2 kazanmasına karşın ikinci sette iki kez servisini kırdırınca Djoker, maçı son sete taşıdı. Yağmur yüzünden üçüncü setin başında bir süre oyun kesintiye uğrarken, 4-4'te servis kıran Djokovic, kendi servisleriyle maçı bitirdi.

Haberin Devamı

Djokovic, çeyrek finalde 55 numaradaki Hollandalı Robin Haase ile karşılaşacak. Haase, kariyerinde çıktığı 11'inci Masters 1000 etabında ilk çeyrek finaline yükselirken, David Ferrer'i yenerek sükse yapan Brezilyalı Thomaz Bellucci'ye karşı 6-2 ve 6-3 ile galip geldi.

Üst üste sekizinci kez Monte Carlo şampiyonu olmak isteyen Rafael Nadal, Mikhail Kukuşkin'i 6-1'lik iki setle yenerken, 4 numara Jo Wilfried Tsonga da Fernando Verdasco'ya karşı 7-6, 6-2'lik sonuçla güldü. Andy Murray'in Julien Benneteau'ya karşı oynadığı maç ise Fransız raketin çekilmesiyle ilk setin 12'inci oyununda yarıda kaldı. (tenisdunyasi.net)

Monte Carlo çeyrek finalinde şu eşleşmeler oluştu:
Novak Djokovic-Robin Haase
Andy Murray-Tomas Berdych
Gilles Simon-Jo Wilfried Tsonga
Stanislas Wawrinka-Rafael Nadal

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!