Diyar’da farklı sesler

Güncelleme Tarihi:

Diyar’da farklı sesler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2006 00:51

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın sözlerine destek de geldi, tepki de gösterildi. Başkan Servet Can öneriye sıcak bakarken, basın sözcüsü Aziz Gölcük olumlu bakmadı.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın, "Diyarbakırspor ve Samsunspor düşmemeli" açıklamasını, Diyarbakır Başkanı Servet Can, olumlu olarak değerlendirdi. Can, "Ligde çok büyük cezalar aldık. Baykal’ın açıklamalarını olumlu buluyorum. Diyarbakırspor ligde kalmalı. Anadolu takımı da Karadeniz’in de bu ligde olması gerekir. Daha önce Avrupa kriterlerine göre 21 takıma çıkarılması gündemdeydi.

Meclis’e bu konu getirilirse, kabul edilir ve federasyon da buna sıcak bakar. Bizler İkinci Lig’i hak etmiyoruz. Sonuçta Baykal siyasi bir partinin genel başkanıdır. Açıklamalarını yerinde buluyorum" dedi.

Konuda duygusalız

Basın sözcüsü Aziz Gölcük ise Deniz Baykal’ın önerisine karşı olduklarını söyledi, "Devlet yardımıyla küme düşmekten kurtarılmak istemiyoruz" dedi. D.Bakarlılar da takımlarının siyasi malzeme yapılmasından rahatsız olduklarını söyledi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın Samsunspor ve Diyarbakırspor’un Süper Lig’e dönmesi için katkı sözü vereceklerine ilişkin açıklamasını değerlendiren Samsunspor Kulübü Başkanı Adnan Ölmez, "Türk futbolunda, futbolun dışında her şey var. Bunu bu yıl gördük. duygusal olarak küme düşmeyi istemiyoruz. Bu konuya taraf olarak bakıyoruz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!