Dışarıda kar, salonda yaz!

Güncelleme Tarihi:

Dışarıda kar, salonda yaz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2015 17:02

Türkiye Voleybol Federasyonu, plaj voleybolu liglerine ev sahipliği yapan Ankara Beştepe Spor Salonu'nun içini dev boyutlarda plaj, deniz ve palmiye resimleriyle donattı.

Haberin Devamı

Türkiye genelinde kar ve soğuk hava hayatı felce uğratırken, Ankaralı sporseverler, salonlarda Bayanlar Plaj Voleybolu maçları sırasında yaz aylarını yaşıyor!

Zemine serilen plaj kumu, duvarlara asılan dev plaj ve palmiye resimleriyle yaz günlerinin canlandırıldığı bir atmosferde Bayanlar Plaj Voleybolu Ligi maçlarını hiçbir ücret ödemeden izleyen sporseverler, heyecanın ve görsel şovun tadına varıyor.

Dışarıda kar, salonda yaz

Ankara Beştepe Kapalı Plaj Voleybol kortunu karlı ve soğuk havaya rağmen kumsala dönüştüren Voleybol Federasyonu, tüm Ankaralıları maçlara davet ediyor.

Bu hafta startı verilen Bayanlar Plaj Voleybol Ligi'nde kumun üzerinde taytla mücadele eden sporcuların yanı sıra, salona gelen taraftarlar da yaza olan özlemlerini gideriyorlar.

Haberin Devamı

Dışarıda kar, salonda yaz


Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolundan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Çakmak, kış ortamında sporseverlere yazı yaşatmanın keyifli olduğunu belirterek, "Tüm sporseverleri salona bekliyoruz" dedi.

Öte yandan, plaj voleybol liglerinde, erkeklerde 5. hafta, bayanlarda 2. hafta mücadeleleri 7-8 Şubat'ta oynandı. Erkeklerde Halkbank, bayanlarda 1907 Dora Art takımları lider durumda. Liglerde bir sonraki haftanın maçları yine Ankara Beştepe Salonun'da 14-15 Şubat tarihlerinde oynanacak. Bu karşılaşmaları da sporseverler ücretsiz izleyebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!