Dimitrov’dan sürpriz yok

Güncelleme Tarihi:

Dimitrov’dan sürpriz yok
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2015 20:37

İstanbul Open'ın 2 numarası Bulgar tenisçi, Kazak Golubev’i 6-3 ve 6-2’lik setlerle devirdi.

Haberin Devamı

TEB BNP Paribas İstanbul Open’ın iki numarası Bulgar Grigor Dimitrov, Kazak rakibi Andrey Golubev karşısında zorlanmadan kazandı.

Garanti Koza Merkez Kortta oynanan ve 1 saat 4 dakika süren maçta Golubev’i 6-3 ve 6-2 ile deviren Dimitrov adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. Golubev servis ve forehand'lerde etkili olsa da Bulgar raket rakibinin tüm vuruşlarına yanıt verdi ve maçı kontrolü altına aldı.

Oldukça rahat bir performans sergileyen Grigor Dimitrov, ilk sette 1, ikinci sette ise iki kez rakibinin servisini kırdı.
Günün diğer sonuçları ise şöyle: Thomaz Bellucci-Denis İstomin: 7-6, 6-3, Taymuraz Gabashvili-Pablo Cuevas: 6-4, 4-6, 4-6.

FEDERER'İN MAÇI SAAT 13.30'DA
Bu arada dünya 2 numarası Roger Federer, İspanyol Trever ile gündüz oynayacak. Majesteleri, Daniel Gimeno Trever ile yarın saat 13.30’da karşılaşacak.

Haberin Devamı

Dimitrov’dan sürpriz yok

SON ÇEYREK FİNALİST IVAN DODIG
TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası'nda Hırvat tenisçi Ivan Dodig (üstte), Sırp Dusan Lajovic'i 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen son isim oldu.

Garanti Koza Arena'daki ana tablo ikinci tur mücadelesinde Hırvat tenisçi Ivan Dodig ile Sırp Dusan Lajovic karşı karşıya geldi. İlk seti Lajovic 7-5 kazanırken, "tie break"e giden ikinci seti 7-6'yla alan Dodig, durumu 1-1'e getirdi.

Son sette rakibine 6-4'lük üstünlük sağlayan Hırvat tenisçi, 2 saat 37 dakika süren mücadeleden 2-1 galip ayrıldı ve çeyrek finale yükseldi.

Dodig, çeyrek finalde turnuvanın iki numaralı seri başı Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov'la karşı karşıya gelecek.

Bu arada çiftler çeyrek final mücadelesinde ise Chris Guccione (Avusturalya)-Andre Sa (Brezilya) ikilisi, Andrey Golubev (Kazakistan)-Denis Istomin (Özbekistan) çiftini 6-3'lük setlerle 2-0 yenerek yarı finale yükseldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!