Dilmen sıkıntılı

Güncelleme Tarihi:

Dilmen sıkıntılı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 1999 00:00

Haberin Devamı

Baliç'in boşluğunun doldurulamaması F.Bahçe teknik direktörünü düşündürüyor

Sarı lacivertlilerin teknik patronu Rıdvan Dilmen, ‘‘Santrfor açığımızı da kapatırsak yeni sezonda beklenen başarıya ulaşacağımıza inanıyorum’’ dedi.

Eksiklik forvette

F.Bahçe Teknik Direktörü Rıdvan Dilmen, ligin başlamasına 1 hafta kala sıkıntılı. Transfer döneminde 6 yıldız futbolcuyu kadrosuna dahil eden ancak Real Madrid'e verilen Baliç'in yerini henüz dolduramayan Dilmen'in en büyük problemi forvette. Hazırlık maçlarında bu sıkıntısı açık açık gözlenen Dilmen, ayrıca kamuoyunun da olumsuz eleştirilerinden rahatsız.

Sonuçlar önemli değil

Takımının hazırlık döneminde aldığı sonuçların önemli olmadığını ifade eden Dilmen, şunları söyledi: ‘‘Biz yeniler ile eskilerin uyumu için ortam hazırlamak arzusundaydık. Adı üstünde bunlar birer hazırlık maçı. Önemli olan ligde neler yapabileceğimiz. Sistemi yerleştirmeye çalıştık. Yeni oyuncuların en verimli olabileceği bölgeyi tesbit ettik.

Görevimizi biliyoruz

Lige umutlu giriyoruz. Santrfor açığımızı da kapatırsak, beklenen başarıya ulaşacağız.’’ Taraftarın artık şampiyonluğa büyük hasret duyduğunu dile getiren Dilmen, sözlerini şöyle tamamladı: ‘‘Biz sorumluluğumuzu biliyoruz ve takımımıza güveniyoruz. Fenerbahçe kalitesine yakışır futbolu ligde mutlaka oynayacak. Hem Avrupa'da hem de Türkiye'de ses getirmek en büyük hedefimiz.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!