Dilin kemiği yok

Güncelleme Tarihi:

Dilin kemiği yok
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2010 00:00

Haberin Devamı

İyi ki sarısı vardı
-  Feyyaz Uçar (Hürriyet): “Sarı lacivertliler adına bir büyük şanssızlık da Bilica’nın sarı kartının olmasıydı. Yoksa bir penaltı noktası sondajına daha tanık olabilirdik...” (Feyyaz Uçar, Bilica’nın penaltı noktasından neden uzak durduğunu açıklamış)
Sahte okey
-  Ali Ece (Akşam): “R. Sociedad’dayken her türlü savunma kilidini açabilecek kudrette bir ‘hücum jokeri’ olan Nihat, Beşiktaş’taki ikinci macerasında maalesef ‘sahte okey’ kadar etkisiz!” (Ali Ece, Nihat’ın hücumdaki etkinliğinin azlığını tanımlamış)
İspanya’daki mahzun golcü
-  Mehmet Demirkol (Milliyet): “Burada Niang’ın vuruş becerisi de tartışmaya açıldı sanırım. İspanya’da mahzun bir santrforun kulakları çınlamış olmalı.” (Mehmet Demirkol, Niang’ın gol vuruşlarındaki başarısızlığın Güiza’yı anımsattığını düşünüyor)
Değişikliğe muhalefetim
-  Bilal Meşe (Milliyet): Schuster’e de muhalefetim! Sağı-solu belli olmuyor! Tutturmuş bir rotasyon! Her maça farklı kadro, farklı sistem! (Bilal Meşe, Alman hocanın rotasyon sistemine karşı olduğunu bu cümlelerle belirtmiş)
Ben anlamadım ya siz?
-  Sergen Yalçın (Fanatik): “F.Bahçe’nin ne oynadığını ben anlayamadım, belki siz anlamışsınızdır.” (Sergen Yalçın, sarı lacivertlilerin derbideki oyununu çözemediğini belirtmiş)
İyi ki Ayhan vardı
-  Oğuz Dizer (Fanatik): “Seni evinden dahi ayıramayacağın bir ortamda konuk eden Egeliler’e, sunulan futbol beş para etmezdi. Ayhan’ın golü de olmasa dün gece hiç çekilmezdi!” (Oğuz Dizer, Buca-G.Saray maçında sergilenen futbolun kötülüğünü dile getirmiş)
Leblebi çekirdek gibi
-  Sinan Engin (Vatan): “Quaresma’yı neredeyse 3 adam birden kontrol etti. Ama onu tutabilmek ne mümkün! Leblebi-çekirdek gibi adam eksiltti, F.Bahçe defansının başını döndürdü..” (Sinan Engin, Q7’nin adam geçmedeki kabiliyetini kuruyemişlere benzetmiş)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!