Dikkatli ol Alpay

Güncelleme Tarihi:

Dikkatli ol Alpay
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 1998 00:00

Haberin Devamı

Galli hoca, dünkü antrenmandan sonra odasına çağırdığı Alpay'a, ‘‘Defansta büyük hatalara neden oluyorsun. Kendine çekidüzen ver. Aksi taktirde değişik alternatifler düşünebilirim’’ diye gözdağı verdi.

Çok hata yapıyorsun

Toshack, dün antrenman sonrası Alpay'ı odasına alarak, sert uyarılarda bulundu. Galli hoca, ‘‘Sezon başından bu yana yapılan tüm hazırlık maçında form grafiğin çok düşük. Defansta büyük hatalara neden oluyorsun. Kendine çekidüzen ver’’ dedi ve şöyle devam etti:

Eski Alpay'ı istiyorum

‘Geçen yılki performansından gurur duyuyorum. Ama bu sezona iyi başlamadın. Özellikle İzmir'deki iki hazırlık maçında çok kötü oynadın. Şimdi toparlanıp, takıma yararlı bir oyuncu olmalısın. Senin eski Alpay olmanı istiyorum. Aksi taktirde değişik alternatifler düşüneceğim.’’

Galli'den özür diledi

Galli'nin sert çıkışı karşısında neye uğradığını şaşıran Alpay ise, son günlerde bazı sorunlarının olduğunu, bu sorunları zamanla çözüme kavuşturacağını belirterek, hocasından özür diledi. Başarılı futbolcu, ‘‘Merak etmeyin hocam. Eski Alpay'ı yeniden izleyeceksiniz’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!