Devrim Sağıroğlu: Hayal taciri

Güncelleme Tarihi:

Devrim Sağıroğlu: Hayal taciri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2000 00:00

Devrim SAĞIROĞLU
Haberin Devamı

OYUN, Fenerbahçe'nin hayal ettiğinden daha güzel başladı. Lazetiç'in pası, Andersson'un vuruşu ve dakika bir, gol bir.. Üstelik Bursaspor defansı alan savunması yerine, adam adama oynamayı tercih etmiş. Ömer, Baliç'le, Tahir, Andersson'la oynuyor. Yanımda oturan Nezih ağabeyle konuşuyoruz. ‘‘Şimdi bunlar, adamlarını da yanlarında taşır. Geriden çıkan sürpriz isimlerle, Fenerbahçe farka gider’’ diye.. Ama, o ‘‘sürpriz isim’’ dediklerimiz, esas bizler için büyük sürpriz..

Baliç ve Andersson ilk yarıda yeterince alan boşaltamadıkları için, tek tük organizasyonlarda Rapaiç bu boşluğu hiç kullanamıyor. Mişko Mirkoviç, sağ dışta ara sıra oyunda gözüküyor. Ancak, arkasını devamlı boş bırakıyor ve Bursasporlu Ünal buralarda cirit atıyor. Sol dışta Abdullah ne ofansta, ne defansta var. Ogün savunmadan çıkarken, beş metre ötesindeki adama isabetli top atamıyor. Mustafa Doğan haddini bilerek oynarsa, ne ala.. Kendini aşmaya çalışırsa, saatli bomba..

LAZETİÇ DELİ FİŞEK GİBİ

Uche, ağır olmasına rağmen aklı ve sakinliğiyle bu eksiğini kapatıyor. Ortadan gelen atakları karşılayan Johnson ise Fenerbahçe'nin en iyisi. Giriyor, çıkıyor, basıyor ve takımına nefes aldırıyor. Lazetiç tam bir deli fişek. Ne zaman, ne yapacağı belli değil..

İkinci yarıda Fenerbahçe, sahada Baliç'siz. Yusuf orta alana, Rapaiç forvete kaydırılmış. Hırslı, atak Serhat, kulübede ‘‘pardayyan’’ları okuyor. Kısaca Fenerbahçe'de değişen hiçbir şey yok. Bir takım düşünün ki, 2-0'lık galibiyeti son 6 dakikada koruyamıyor. Ve bu takım şampiyonluğa oynuyor. Hadi canım sen de.. Mustafa Denizli ‘‘hayal tacirliğinde’’ gösterdiği başarıyı, antrenörlükte de gösterse iyi olur!

Bursaspor'a koskocaman bir bravo.. Umutlarını hiç yitirmediler, aslanlar gibi savaşıp, hakları olan 1 puanı aldılar. Fenerbahçe'ye de unutamayacağı bir ders verdiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!