Devran: Evet penaltıydı

Güncelleme Tarihi:

Devran: Evet penaltıydı
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2006 00:39

Erciyesporlu oyuncu, "Topu bir anlık refleksle çizgi üzerinden elle çıkardım. G.Saraylı futbolculara penaltıyı olduğunu söyledim" diye konuştu.

Tartışma bitmedi

Dakikalar 85’i gösterirken, skor 2-2 ve tansiyon da bir hayli yükseti. Bu anda Ayhan’ın soldan kullandığı korner atışından gelen topa Orhan ceza sahası içinden kafayı vurdu. Devran topa gol çizgisi üzerinde eliyle müdahale etti. Galatasaraylı oyuncuların penaltı itirazlarına karşın hakem Zafer Önder İpek oyunu devam ettirdi. Ortam da gerildi. Stresli karşılaşma sonrası Cimbom maçı kazandı ama penaltı tartışması bitmedi.

Bana sordular

Penaltı pozisyonun kahramanı Devran, tv ekranlarında yaptığı hareketin penaltı olduğunu itiraf etti. Tecrübeli savunma oyuncusu şunları söyledi: "Topu bir anlık refleksle elle çıkardım. Yapılacak bir şey yok. O an G.Saraylı futbolcular bana penaltı olup olmadığını sordu. Ben de penaltı olduğunu söyledim. Hakeme niye söylelemediğimi sordular. Ancak hakemin etrafında G.Saraylı oyuncular vardı. Bu yüzden de bunu söyleyemedim.

Kendisini savundu

Hakem bana bir şey sormadı. Sorsaydı penaltı derdim." Devran bunları söylerken, tepkilere hedef olan hakem Zafer Önder İpek, "Teknik konularda konuşmak istemiyorum. Ne gördüysek onu çaldık" dedi. İpek, Devran’ın açıklamalarından sonra "Ben" dedikten sonra durdu ve "Sahada ne gördüysem onu çaldım. Agali’yi ise topu bana attığı için kırmızı kart gösterdim. Daha önce bir uyarısı vardı" diyerek kendisini savundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!