Devler sahnede

Güncelleme Tarihi:

Devler sahnede
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 1997 00:00

Haberin Devamı

Süperler, Fenerbahçe Stadı'nda bu akşam saat 20.30'da başlayacak maçta, yenilenmiş kadrolarıyla görücüye çıkacak. Bilet fiyatları 2,5 milyon, 1,5 milyon ve 500 bin lira.

TSYD Kupası'nın ilk randevusunda Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Sezona Almanya'da hazırlanan iki ezeli rakip ilk ciddi sınavını bugün verecek. Fenerbahçe Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak olan karşılaşma Cine5'ten naklen yayınlanacak.

Muhittin Boşat, Celal Karahalil ile Binali Kartal hakem üçlüsünün yöneteceği maçın bilet fiyatları numaralı tribün 2,5 milyon lira, kapalı tribün 1,5 milyon lira, açık tribün ise 500 bin lira olarak belirlendi. Bu maçın mağlubu, 18 Temmuz cuma günü Galatasaray ile oynayacak. Maç berabere biterse, G.Saray'ın rakibi Beşiktaş olacak.

TSYD'de 34. randevu

Türkiye Spor Yazarları Derneği Futbol Turnuvası'nın 34'üncüsü için start bu akşam veriliyor. 35 yıl önce, 1963 yılında düzenlenmeye başlanan ve Türkiye Ligi'nden sonra futbolumuzun en uzun ömürlü turnuvası olarak gelenekselleşen TSYD Turnuvası, üç büyüklerin gövde gösterisine dönüşüyor.

Bugün dek düzenlenen 33 TSYD Futbol Turnuvası'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş 12'şer kez şampiyon oldu. Galatasaray ise 9 kez birincilik elde etti. Kupaya üç büyüklerin yanı sıra iki kez katılan Trabzonspor ile birer kez mücadele eden Beykoz, Beyoğlu ve Adanaspor birincilikle tanışamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!