Derya'nın tedaviye ihtiyacı var

Güncelleme Tarihi:

Deryanın tedaviye ihtiyacı var
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2011 14:50

'Survivor Ünlüler Gönüllüler' yarışmasından sonra ilk kez ekrana çıkan Nihat Doğan konuk olduğu 'Duymayan Kalmasın' programında Derya Büyükuncu hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Sunuculuğunu İpek Durkal ile Yelda Kırçuval'ın yaptığı programda, Survivor yarışmasında birlikte finale kaldığı Derya Büyükuncu'nun kendisi hakkında söylediği "Nihat Doğan'ı görmek istemiyorum. Onu göreceğime kafama sıkarım daha iyi." açıklamasının sorulması üzerine Nihat Doğan, Büyükuncu hakkında şunları söyledi;

"Derya'nın tedavi edilmesi lazım. Hep böyle kafama sıkarım tarzı şeyler söylüyor. Kendisiyle ilgili bir problemi olmalı. Derya yalancı birisi. Ben hayatımda bunun kadar kendisiyle çelişen birisini daha görmedim. Zaten ne olduysa yarışma bitti Derya'nın dili çözüldü. Yarışmada kedi gibiydi. O kadar suskundu ne oldu şimdi öyle konuşuyor? Final gecesi benim yüzüme karşı niye konuşamadı. Adamsa karşıma çıkıp konuşsaydı. Ben Derya için hiçbir şekilde konuşmayacağım. Ben onun hakkında ne zaman konuşacağım biliyor musunuz? 2012 'de konuşacağım. Olimpiyat madalyasını getiremediği zaman konuşacağım. Bir de eşi atmış ortaya kendini hakkımda konuşup duruyor. Çok avam buluyorum bu tür açıklamaları."

Haberin Devamı

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI       

Kadına şiddet yaptığı sorularını yanıtsız bırakan Nihat Doğan “ Benim kırmızı çizgilerim var.” dedi. Programda, Beyaz Show yapımı şaka videosunu izleyen Doğan duygusal anlar yaşadı.

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ü kendisine yazdığı esprili mektupların hatırlatılması üzerine Nihat Doğan, Beyaz’a selam göndermeyi de ihmal etmedi. Beyaz Show için Bursalı gençlerin çektiği videoyu izleyen Nihat Doğan, canlı yayında duygusal anlar yaşadı.   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!