Derbiye başka bir Galatasaray

Güncelleme Tarihi:

Derbiye başka bir Galatasaray
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2017 09:01

Cim Bom’un çiçeği burnunda teknik direktörü, ilk olarak takım ruhunun yakalanması gerektiği görüşünde. Oyuncu grubunu eskiye göre daha çok bir arada tutacak olan Igor Tudor, futbolcularının sahada birbirleri için mücadele etmesini istiyor.  

Haberin Devamı

Takım olma olgusunda sıkıntılar yaşandığını tespit eden 38 yaşındaki Hırvat çalıştırıcı, hafta içinde Sarı- Kırmızılılar’ı motive etmek için ekstra çaba harcayacak. Oyuncu kalitesinden yana problem görmeyen Tudor, takımın hırsını ve kazanma isteğini artırmayı planlıyor. Galatasaray’ın başına geçer geçmez savunmadaki sıkıntılara el atan Igor Tudor, Rize karşısındaki beraberliğe rağmen bu çalışmaların meyvesini aldı.
3 günlük idman sürecinde savunmaya özellikle hava toplarıyla ilgili uyarılarda bulunan Tudor, ‘kafayla gol yeme hastalığına’ şimdilik çare bulmuş gibi gözüküyor. Chedjou’yu hemen takıma monte eden Tudor, Beşiktaş derbisinde tandemi değiştirmeyi planlamıyor. Ancak hafta içindeki antrenmanlarda Tudor ve ekibi, defans hattıyla yakından ilgilenmeye devam edecek.

Haberin Devamı

SNEİJDER DÖNÜYOR
Rize maçı öncesinde sadece defansa odaklanan Igor Tudor, Beşiktaş derbisine kadarki 1 haftalık periyotta hücuma dönük taktik varyasyonlar üzerinde de duracak. 1-1 biten Rizespor karşılaşmasında özellikle atağa çıkışlarda sıkıntı yaşandığı tespit eden Tudor, orta sahanın merkezindeki oyuncuların dikine oynamadığını tespitleri arasına yazdı.
Sneijder’in dönüşüyle birlikte ikinci bölgede daha etkin bir takım yaratacak olan Tudor, derbide kanat oyuncularının da daha çok bindirme yapmasını ve rakip ceza sahasına girmesini istiyor. (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!