Derbinin efendisi

Güncelleme Tarihi:

Derbinin efendisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2003 16:58

Luca'lı Beşiktaş, bu sezon oynadığı 3 derbi maçından da zaferle ayrıldı. G.Saray ile F.Bahçe ise yalnızca 1'er kez gülebildi.

Haberin Devamı

Hafta içinde Diyarbakır'la oynadığı erteleme maçında ligdeki yenilmezlik unvanını kaybeden Beşiktaş, derbilere damgasını vuruyor. Siyah beyazlılar,  bu sezon hocası Mircea Lucescu yönetiminde çıktığı 3. derbi maçından da zaferle ayrıldı, bu alandaki üstünlüğünü bir kez daha kanıtladı.

İlk yarıda ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'yi dış sahalarda 1-0'lık skorla deviren Kartal, sarı sarı lacivertli rakibini bu kez 2-0'la geçti. Luca'lı Beşiktaş, 3 derbi maçında fire vermezken, Fenerbahçe ve Galatasaray ise yalnızca 1'er kez kazanabildi. Sezonun son derbi maçı, 33. haftada Beşiktaş ile G.Saray arasında oynanacak. Bakalım Kartal, bu final niteliğindeki zorlu maçı da kazanabilecek mi?

İŞTE DERBİ TABLOSU
TAKIMLAROGBMAYP
Beşiktaş3300409
F.Bahçe4103653
G.Saray3102273

Haberin Devamı

MELEKLER YARDIM ETTİ

Göztepe Başkanı Feyyaz Gülmen: ‘‘G.Saray maçı kazanmadı. Melekler baktı ki, durum kötü, Cimbom şampiyonluğu kaybedecek, hemen Lukunku siluetinde sahaya inerek, galibiyeti G.Saray'a getirdi.’’

Beşiktaş, sahası İnönü'de  yenilgi yüzü görmüyor. Kartal'ın bileğini en son 27 Nisan 2002'de Göztepe 2-1'lik skorla bükmüştü. Siyah beyazlılar, İnönü'de 910 gün sonra derbi zaferi yaşadı.

G.Saray, son 8 deplasman maçını kazanıp, 24 puan toplarken Lukunku, sarı kırmızılı takımın ligdeki 2500. golüne imzasını attı.

CEZALILAR

KIRMIZI KART:  Ercan (Adana), Mustafa Özkan (Denizli)

SARI KART: Mondragon, Vedat (G.Saray), Veysel (G.Birliği), Adnan, Milton (Samsun), Uğur Yasan (Kocaeli), İlhan (Beşiktaş)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!