Deportivo bayramı

Güncelleme Tarihi:

Deportivo bayramı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

İspanya Ligi'nde ilk kez şampiyon oldu

Son haftaya en yakın takipçisi Barcelona'nın 3 puan önünde lider olarak giren Deportivo La Coruna, Espanyol'u Donato ve Makaay'ın golleriyle 2-0 yenip, 94 yıllık tarihinde ilk kez mutlu sona ulaştı. Real Betis, Atletico Madrid ve Sevilla ise küme düştü.

İSPANYA Ligi'nde zafer Deportivo La Coruna'nın... Son haftaya en yakın takipçisi Barcelona'nın 3 puan önünde lider giren Deportivo, Espanyol'u Donato ve Makaay'ın golleriyle 2-0 yenerek 1994 yılında Barcelona'ya kaptırdığı şampiyonluğu, bu kez elde etti. İspanya'nın köklü kulüplerinden Deportivo böylece 94 yıllık tarihinde ilk kez mutlu sona ulaşmış oldu.

BARCELONA İKİNCİ

Deportivo 69 puanla şampiyon olurken, sahasında Celta Vigo ile 2-2 berabere kalan Barcelona 64 puanla ikinci sırada yer aldı. Lig bitiminde son üç sırada yer alan Real Betis, Atletico Madrid ve Sevilla ise 2.Lig'e düştüler.

Sonuçlar şöyle: Deportivo-Espanyol: 2-0, Barcelona-Celta Vigo: 2-2, Valencia-Zaragoza: 2-1, R.Madrid-Valladolid: 0-1, A.Bilbao-Alaves: 2-1, Mallorca-A.Madrid: 1-2, Sevilla-R.Vallacano: 2-3.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!