Denizli:"Revivo hiç bir yere gitmiyor"

Güncelleme Tarihi:

Denizli:Revivo hiç bir yere gitmiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2000 00:00

Son haftalarda eleştirilerin odağındaki isim Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Revivo’nun Fenerbahçe’den hiçbir yere gitmeyeceğini söyleyerek basında yer alan haberleri kesin bir dille yalanladı.
Haberin Devamı

Denizli, basında yeralan "Revivo gidecek“ şeklindeki haberlerin gerçekle bir ilgisini olmadığını ifade ederek, "Bu oyuncunun gitmek istediği şeklinde bir şey yok. Revivo, Fenerbahçe’yi tercih ederek bu konudaki görüşünü bildirmiştir“ dedi.

Takımda oyuncu arayışlarının hiçbir zaman bitmediğini de söyleyen Denizli, bunun transferle de karıştırılmaması gerektiğini vurgulayarak, "Oyuncu arayışı başka, transfer yapmak başka bir şeydir. İkisini birbiriyle karıştırmamak gerekiyor“ diye konuştu.

KAMP ANTALYA’DA
Marmaris’te kamp yeri bulmak için yaptığı araştırmalardan sonuç alamadığını bildiren Denizli, "Kampı Antalya’da yapmayı planlıyoruz. 2 Ocak’ta İstanbul’da toplanıp, 12 veya 14 Ocak’a kadar burada çalışacağız. Daha sonra da Antalya’ya gideceğiz“ diyerek sözlerini tamamladı.

Haftasonunda Samsunspor'la oynanan maçın ilk yarısında sakatlanan yıldız oyuncu Baliç, bugün tekrar doktor kontrolünden geçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!