Deniz Kızı Yelken Kupası’nda zafer Türk Telekom’un oldu

Güncelleme Tarihi:

Deniz Kızı Yelken Kupası’nda zafer Türk Telekom’un oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2016 11:42

Türkiye’nin ilk ulusal kadın yelken yarışması niteliğindeki Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nda birinciliği Türk Telekom ekibi kazandı.

Haberin Devamı

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, farklı kategorilerdeki sosyal sorumluluk çalışmaları ile de adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

Deniz Kızı Yelken Kupası’nda zafer Türk Telekom’un oldu


Kurumların kadın çalışanlarından oluşan takımlarla mücadele ettikleri Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası, iki günde yapılan toplam beş yarışla tamamlandı. Türkiye’nin ilk ulusal kadın yelken yarışması olan mücadelede birinciliği, Türk Telekom Kadın Yelken Takımı kazandı. İstanbul Caddebostan’da gerçekleştirilen yarışmada 10 takım yarıştı.

Deniz Kızı Yelken Kupası’nda zafer Türk Telekom’un oldu


Türk Telekom Kadın Yelken ekibi adına açıklama yapan Takım Kaptanı Melis Sencer, “Türkiye’nin geleceğinde, genç nüfusumuzun sporla yetişmesinin çok önemli ve öncelikli bir yeri olduğuna inanan şirketimiz, çalışanlarını da bu alanda teşvik eden bir örnek bir anlayışa sahip.

Türk Telekom Kadın Yelken Takımı da bu anlayışın bir sonucu olarak kuruldu. Türk Telekom Kadın Yelken Takımı olarak, omuz omuza bir dayanışma sergileyerek, birlik ve beraberliğimize olan inancımızla tek yürek mücadele ettik ve sonunda başarıya ulaştık.

Bu başarı ülkemizin içinden geçmekte olduğu bu zor günlerde hepimizin dayanışma içinde olmasıyla yaşayacağımız gurur ve mutluluğun sadece ufak bir örneğiydi ve hepimizin yüzünü güldürdü. Organizasyon komitesi, rakiplerimiz, koçlarımız, yöneticilerimiz, şirket çalışanı arkadaşlarımızla beraber bu anları yaşayabilmemize katkıda bulunan herkese teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.

BAKMADAN GEÇME!