‘Deneyim tasarımı ve yönetimi'nin en iyileri XCO'da buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

‘Deneyim tasarımı ve yönetiminin en iyileri XCOda buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2016 15:41

Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Deneyim Tasarımı&Yönetimi Konferansı XCO, 23 Mayıs Pazartesi günü SALT Galata’da düzenlenecek.

Haberin Devamı

Marketing Türkiye tarafından düzenlenen konferans iş dünyasını gerçek hayat ile “müşteri deneyim” olgusu etrafında bir araya getirmeyi amaçlıyor.

OCAKOĞLU: FARKLI BİR KONFERANS DENEYİMİ OLACAK 

Zirveyle ilgili konuşan Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu, "Deneyim bir kavramdan öteye giderek başlı başına yükselen bir pazarlama yaklaşımı oluyor. Her ne kadar tüm kuşaklar için “deneyim” çok önemli olduysa da “yeni nesil Y’ler Z’ler deneyimlemeyi” öncekilere göre daha çok önemsiyor. Markalar da durumun farkında ve “ürün veya hizmetle iletişim kurmanın” ne denli elzem olduğunu görüyor. Biz de istedik ki Deneyim Tasarımı&Yönetimi Konferansı 30’dan fazla sektörde tüm sorulara cevap versin. Farklı bir konferans deneyimi sunma isteğimizi SALT Galata’yı da bizzat deneyimleyerek hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

ÖNEMLİ KONUŞMACILAR BİRİKİMLERİ PAYLAŞACAK 

23 Mayıs pazartesi SALT Galata’da tüm gün sürecek Deneyim Tasarımı& Yönetimi Konferansı XCO’ya, Türkiye’den ve dünyadan önemli konuşmacılar katılacak. Gazeteci-yazar Jay Cassano, haberci gözüyle bölge insanıyla ilgili gözlemlerini katılımcılarla paylaşırken; SAS Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Pazarlama Müdürü Nurcan Bıçakçı Arcan ise konferansta “Müşteri Yolculuğunda Veri Analitiği”ni  anlatacak. Perakende ve deneyim tasarımıyla marka stratejisi üzerine yoğunlaşmış bir girişimci olan ve I-AM London Kreatif Tasarım Ajansı Kurucu Direktörü Jon Blakeney da katılımcılara, bütüncül bakış açısıyla deneyimin tasarımda nasıl buluşturulabileceğini aktaracak.

Konferansın ikinci yarısında FutureBright Group Kurucu & Yönetici Ortağı Akan Abdula, katılımcılarla “Oto Pilota Bakmadan Deneyim Kurgulamayınız” başlıklı sunumu paylaşacak. 1985'ten 1998’e kadar Cirque du Soleil’in tüm şovları ve gelişiminde önemli rol alan Franco Dragone Entertainment Group’un sözcüsü Robert Juarez ile pazarlama alanında teknolojiyi, temalı etkinlikleri ve tasarım deneyimini kullanarak fark yaratan Marketing Toys’un kurucusu Koray Özdemir birlikte sahneye çıkacak. Yapı Kredi Çağrı Merkezi Direktörü Aslı Çiftçi, “Kişiye Özel Finansal Hizmet Tasarımı”nın nasıl gerçekleştirildiğini anlatacak.

Haberin Devamı

Fransa’nın en ünlü perakende ve alışveriş bloglarından birinin kurucusu olan, Altavia Group Shopper Mind Genel Müdürü Jean Marc Megnin, Shangai’dan New York’a alışverişçi deneyimindeki büyük gelişmeleri aktaracak. Jules Verne Travel&Event Genel Müdürü ve Jabiroo.com kurucusu Ayşe Yağcı Büyükpınar, kişiye özel tasarlanmış seyahat programı deneyimini paylaşacak. TAV Havalimanları İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Ali Bora İşbulan, havalimanlarında hızın ve konforun deneyimini anlatacak. Zirvenin son konuşmacısı ise uzun yıllar pazarlama ve satış alanında üst düzey yöneticilik yapan ve müşteri sadakat programları proje yönetimi ve danışmanlık hizmeti veren 360DRC Marketing’in kurucusu Özgür Şahin olacak.

Haberin Devamı

Deneyim Tasarımı & Yönetimi Zirvesi’nin hemen ardından, “Müşteri deneyimini en iyi yöneten markaların ödüllendirileceği A.L.F.A. (Actionable, Leader, Fast, Ambitious) Awards Ödül Töreni düzenlenecek. 

BAKMADAN GEÇME!