Demirören: Verdiğimiz sözleri yerine getirdik

Güncelleme Tarihi:

Demirören: Verdiğimiz sözleri yerine getirdik
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2006 12:18

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, yönetimde bulundukları 30 aylık dönemde camiaya verdikleri sözleri yerine getirdiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Demirören, kulübün aylık çıkan resmi dergisinde yer alan açıklamasında, her yeni yılın, geçmiş yılların getirdiği tecrübenin, birikimin üzerine inşa edilecek bir başlangıç olduğunu belirterek, “Yeni yıl, yeni bir heyecan, yeni beklentiler, umut demektir. Biz de Beşiktaş ailesi olarak 2007 yılını yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, yeni beklentilerle ve yeni hedeflerle karşılıyoruz. Ocak ayının sonunda gerçekleşecek genel kurulumuz ile birlikte yeni bir sayfa açıyoruz” dedi.

Yıldırım Demirören, 31 Mayıs 2004 tarihinde kendisini hayatının en büyük onurunu yaşatarak, kulüp başkanlığına getiren genel kurul üyelerine teşekkür ederek, şunları söyledi:

“BJK İnönü Stadı'nı, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'ni yeniledik. BJK Fulya Süleyman Seba Projesi'ni Beşiktaşımıza kazandırdık. Türkiye Kupası'nı ve Süper Kupa'yı müzemize taşıdık. Futbolda Beşiktaş'ın ve milli takımın geleceğini oluşturacak, sahada Beşiktaş ruhuyla mücadele eden bir kadro kurduk. Amatör branşlarda 20 yıldır, 30 yıldır hasretle beklenen başarılara, şampiyonluklara ulaştık. Türkiye'de, saha sonuçlarını tek başına başarı kriteri saymayan çağdaş anlayışı kabul ederek gelişen yegane spor kulübüyüz. Bu, Avrupai bir yapıya sahip olduğumuzun en açık kanıtıdır.”

“GEREKLİ DERSLERİ ÇIKARDIK”

Haberin Devamı

Görevde bulundukları 30 aylık dönemde çok acılar, çok sıkıntılar da çektiklerini kaydeden başkan Demirören, “Fakat unutulmamalıdır ki tarih, büyük zaferlere giden yolun, acı, sıkıntı veren, fedakarlık ve sabır gerektiren taşlarla örülü olduğunu yazar. Yaşadığımız her olumsuzluktan gerekli dersleri çıkardık. Yeni dönemde daha güçlü, daha umutlu olarak yine Beşiktaşımıza hizmet etmenin gururuyla, gece gündüz çalışacağız ve kulübümüzü dünya standartlarına taşıyacağız” dedi.

Beşiktaş Kulübü'nün bir semt takımı olarak doğup, birlik ve dayanışma içinde büyük güçlükleri aşarak, bugünkü çağdaş düzeyine ulaştığını ifade eden Yıldırım Demirören, “Camiamızı güçlü kılan en önemli etken işte bu birlik ve beraberlik anlayışımızdır. Ocak ayındaki genel kurulumuza da tek başkan adayı ile gidilmesi ve camiamızın bir yumruk olarak bu yönetim altında toplanması, Beşiktaşımızın sarsılmaz bütünlüğünün korunması adına en doğrusu olacaktır” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yıldırım Demirören, son olarak 2007 yılında tüm camiaya sağlık, başarı ve mutluluk dileğinde bulundu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!