Delihasan adaylığını açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Delihasan adaylığını açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2012 15:53

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, federasyonun 14 Ekim'de yapılacak seçimli olağan genel kurulunda yeniden aday olduğunu açıkladı.

Esat Delihasan, yaptığı yazılı açıklamada, 4 yıl önce camianın talebi üzerine aday olduğunu ve başkanlığının ilk döneminde başarılı işlere imza attıklarını belirterek, “Karate camiası 4 yılda yapılanları çok iyi biliyor. Bu nedenle seçim vaadinde bulunmayı gereksiz buluyoruz. Ekibimizle beraber ilk 4 yılda kurumsal altyapıyı tamamladık. Şimdi ise daha tecrübeli bir grup olarak hizmete yeniden talibiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yeni dönemde ciddi projelere imza atacağız. Bunları konuşarak değil uygulayarak göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Son 3 yılda sistemli olarak lisanslı sporcu sayısını artırdıklarına dikkati çeken Delihasan, şunları kaydetti:
“2008 yılı sonunda 42 bin olan lisanslı sporcu sayımız ağustos ayı itibariyle 117 bin 200'e ulaştı. Faal sporcu sayımız da 27 bin 34. Türkiye'de futbol, basketbol, voleybol ve güreşle birlikte en yaygın spor olmak için çalışıyoruz. Eylül itibariyle kulüp sayısı 516'ya, antrenör sayısı bin 412'ye ve hakem sayısı da 2 bin 374'e ulaştı. Bu sayıların tümü son 3 yıl içinde en az yüzde 300 artışı ifade ediyor. Son aylarda kazandığımız başarılara paralel olarak medya görünürlüğümüz de önemli oranda arttı.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!