De Nigris için başsağlığı mesajı

Güncelleme Tarihi:

De Nigris için başsağlığı mesajı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2009 14:32

Gaziantepspor Kulübü, 2006-2007 sezonunda formasını giyen, Meksikalı futbolcu Antonio de Nigris'in ölümü nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Haberin Devamı

Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "Eski futbolcumuz Antonio De Nigris Guajardo'nun geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. De Nigris'e Tanrı'dan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.

ANTONİO DE NİGRİS

Gaziantepspor'a 2006 sezonunda Brezilya'nın Santos kulübünden transfer edilen Antonio de Nigris Guajardo, 1 Nisan 1978 yılında Meksika Monterrey'de dünyaya geldi.

Forvet mevkisinde oynayan 1.85 metre boyundaki futbolcu, 2000 yılında başladığı profosyonel macerada, sırasıyla Monterrey, Clul Am America, Villarreal CF, Polideportivo, Once Caldas, Puebla, Pumas, Club Universidad, Nacional Action, Santos FC, Gaziantepspor, Ankaraspor, Ankaragücü ve son olarak Yunanistan'in Larisa kulübünde oynadı.

Haberin Devamı

Başarılı oyuncu, profesyonel kariyeri boyunca 70 kez fileleri havalandırdı. Meksika Milli Takımında da oynayan De Nigris, oynadığı 12 maçta 4 kez gol atmıştı.

De Nigris, Gaziantepspor'da da oynadığı 30 maçta 10 kez gol atma başarısı göstermişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!