Daum hesap soracak

Güncelleme Tarihi:

Daum hesap soracak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2006 00:00

Alman teknik adam, F.Bahçe’nin Belek’te yapılacak kampında çantasındaki raporunu çıkarıp, futbolcularını tek tek eleştirecek.

Haberin Devamı

Kampa sakladı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, devre arası kampında hesap soracak. Gaziantepspor ile İstanbul’da oynanan ve 2-0 kaybedilen Türkiye Kupası maçından önce futbolcularıyla son konuşmasını yapan ve geçen yılların aksine tatil öncesi program vermeyen Alman çalıştırıcı, ilk yarının genel değerlendirmesini Belek kampına sakladı.

Dinlenin gelin

Son iki sezondur ligde şampiyon olan ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden takımının rakiplerine oranla daha çok resmi maç yaptığına dikkat çeken Daum, tatile gönderdiği oyuncularına, "Size hiç bir program vermeyeceğim. Tüm sezonun yorgunluğunu atmanız için iyi bir şekilde dinlenmelisiniz. Ama devre arası kampında bir hayli yorulacaksınız" demişti.

Son kez uyarı

 Tatilini Mariutus Adası’nda yapan Christoph Daum, yanında götürdüğü maç kasetlerini bir kez daha inceleyerek İstanbul’a geliyor. Çantasında tüm takım ile ilgili raporlarını geriterecek olan tecrübeli çalıştırıcı, kampın ilk gününde toplantı salonunda biraraya getireceği oyuncularıyla yüzleşecek ve hatalarını birer birer söyleyerek, son kez uyaracak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!