Dadas'ın gol silahları

Güncelleme Tarihi:

Dadasın gol silahları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Erzurumspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, gol umutları olan Coşkun ve Mutlu'ya güvendiğini söyleyerek, ‘‘Bu ikili, bundan sonra da birçok takımın canını yakacak’’ dedi.

Çok can yakarlar

Erzurumspor'un gol umutları olan Coşkun ve Mutlu'ya güvendiğini söyleyen Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, 'Bu ikili, bundan sonra da birçok takımın canını yakacak' dedi. Coşkun'un 2. ligde, Mutlu'nun ise 3. ligde gol kralı olduklarını hatırlatan Sadi Tekelioğlu, şunları söyledi:

İkisi de tehlikeli

‘Coşkun'un 2 yıllık bir mazisi var. Coşkun açısından Türkiye 1. Ligi'de 13 gol atmak, çok önemli bir başarıdır. Aynı şekilde Mutlu'nun da 3. Lig'den gelip 1. Lig'de 6 gole imza atması küçümsenemez. Her ikisi de çok tehlikeli oyuncular. Önümüzdeki sezonlarda deneyim kazandıkça başarıları daha da artacak.'

Hedef 3 puan

Bu hafta oynayacakları Kocaelispor karşılaşmasına da değinen Sadi Tekelioğlu, deplasmana galibiyet için gideceklerini tekrarladı, ‘‘Şu anda istim üstündeyiz. Oyuncularım da çok formda. Arzuladığımız sonucu alarak taraftarlarımızı da sevindireceğiz’’ diye konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!