Dadaş’ta hedef 3 puan

Güncelleme Tarihi:

Dadaş’ta hedef 3 puan
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bursaspor maçından 3 puan alan Erzurumspor, şimdi Kocaelispor deplasmanı için de aynı planı yapıyor. Sakat ve cezalı futbolcuları bulunmadığını belirten teknik direktör Sadi Tekelioğlu, ‘‘Tek hedefimiz galibiyet’’ dedi.

Tribünden yönetiyor

Kocaeli deplasmanına çıkacak olan Erzurumspor, çalışma temposunu giderek arttırırken cezalı olduğu için takımını tribünden yönetecek olan Sadi Tekelioğlu, ‘‘Tek düşüncemiz var, o da kazanmak’’ dedi. Aldığı iki maçlık hak mahrumiyeti nedeniyle Bursaspor maçını tribünden izlediğini belirten Sadi Tekelioğlu, ‘‘Oyuncularım pozisyon hatası yapıyor. Bunlara müdahale edemediğin için kahroldum’’ dedi.

Mutlu son

Tekelioğlu, Bursaspor maçının son dakikalarını da şöyle anlattı: ‘‘Son dakikalar oynandığı sırada Coşkun'un şutu direkten dönünce kendi kendime, (Allah da bizi cezalandırdı. Demek ki biz lige layık değiliz) dedim. Çünkü bir dakika önce de Alparslan, çok müsait durumda bir gol kaçırmıştı. Sonra yine Coşkun sahneye çıktı ve galibiyet golünü attı. Son 2-3 dakikada hem kahroldum, hem de sevindim’’

Kazanacağız

Mavi beyazlı takımının iki hafta üst üste Kocaelispor ve İstanbulspor deplasmanlarına çıkacağını hatırlatan Tekelioğlu, bu 2 karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Tek düşüncelerinin kazanmak olduğuna dikkati çeken Tekelioğlu, ilk olarak Kocaelispor karşısında bu amaçlarına ulaşacaklarını öne sürdü.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!