Dadaş pusuya yattı

Güncelleme Tarihi:

Dadaş pusuya yattı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 1999 00:00

Haberin Devamı

Erzurumspor, Ankaragücü beraberliğini unutarak gözünü hafta sonunda oynanacak Antalyaspor maçına dikti. Mavi beyazlılar bugün Antalya'ya gidiyor...

Bir anlık gaflet

Erzurumspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, hafta sonu oynayacakları Antalyaspor karşılaşmasına mutlak üç puan almak için çıkacaklarını söyledi. Tekelioğlu, Ankaragücü maçında bir anlık gaflet ve hatayı telafi edememeleri nedeniyle iki gol yiyerek güç durumda kaldıklarını söyledi.

Üst sırada olurduk

Maçın bitimine az bir süre kala direkten dönen şut dışında A.Gücü'nün pek varlık gösteremediğine işaret eden Sadi Tekelioğlu, buna karşın takımının çok gol pozisyonu yakaladığını, bunlardan sadece ikisinin gole çevrildiğini anlatırken, ‘‘A.Gücü'nden üç puan almış olsaydık, şimdi bir üst sırada olacaktık’’ dedi.

Kampa giriyorlar

Tekelioğlu, Ankaragücü maçını unutup, Antalyaspor maçına baktıklarını da sözlerine ekledi. Erzurumspor bugün uçakla Antalya'ya gidecek. Mavi beyazlılar pazar günü oynanacak karşılaşma için Antalya'da kampa girecek. Futbolcular ilk yarıda 1-0 yenildikleri Antalyaspor'dan rövanşı alacaklarını iddia etti.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!