Cumartesi yorumları

Güncelleme Tarihi:

Cumartesi yorumları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2007 14:31

İddaa profesörü Genco Boran, Cumartesi maçlarını hurriyet.com.tr'ye yorumladı.

Haberin Devamı

154 READING-A. VİLLA: 1 (1.80)
Premier Lig’in sürpriz takımı Reading evinde ara transfer döneminde kadrosunu golcü Carew ve Young ile güçlendiren Aston Villa’yı ağırlıyor. Reading takımındaki eksikler ve Villa’nın yaptığı yeni transferler göz önünde bulundurulursa sürpriz aranabilecek bir maç fakat ben herşeye rağmen ev sahibini galibiyete yakın görüyorum. Reading’de golcü Shane Long, Kevin Doyle ve defansta İbrahima Sonko sakat. Villa’da ise Gardner ve Sutton dışında önemli eksik yok. Evinde hızlı ve agresif futbol oynayan Reading’e eksiklerine rağmen güveniyorum. (Saat 14.45)

165 SCHALKE-H.BERLİN: 1 (1.45)
Geçtiğimiz hafta deplasmanda lider Bremen’i yenerek liderliğe yükselen Schalke sorunlar yaşayan Yıldıray’ın takımı Hertha Berlin’le oynuyor. Futbolunu her zaman çok beğendiğim Schalke son maçında kalitesini zannedersem herkese gösterdi. Bu sene evinde hiç yenilmeyen Schalke bu moralle Hertha’yı da yenecektir. Schalke’de Larsen ve Asamoah uzun zamandan beri sakatlar bunun dışında eksik yok. Hertha’da ise Boateng, Cagara ve Chahed yoklar. (Saat 16.30)

Haberin Devamı

213 EVERTON-BLACKBURN: 1 (1.90)
İlk bakışta kesinlikle kolay bir maç olmadığını kabul ediyorum. 2 takımında şu sıralar çok istikrarsız sonuçlar aldıklarını görebiliriz ama biraz detaya girersek Everton’u öne çıkartan ipuçları bulabiriz. Blackburn takımında Ooijer ve Savage sakat. Ortasahanın diğer yıldızı Tugay haftaiçi milli maç yaptı. Blackburn haftaiçi UEFA Kupasında Leverkusen deplasmanında 2. tur ilk maçını oynayacak. Bunlara dayanarak Everton evinde de oynamanın verdiği avantajla Blackburn’ü yenmeye yakın olduğunu düşünüyorum.  (Saat 17.00)

214 MAN UTD-CHARLTON: +2.5 (1.35)
Kırmızı Şeytanlar evinde Charlton’u ağırlıyor. Charlton son haftalarda iyi futbol oynamaya ve puanlar almaya başladı. Bunu Old Trafford’da sürdürmelerini bekleyemeyiz ancak bu maç için en iyi seçenek inanılmaz golcüleriyle Man Utd’ın rakibe 3 gol atması olabilir. Louis Saha sakatlıktan döndü fakat bu sefer de kaleci Van der Sar sakatlandı. Bu da ev sahibinin daha kolay gol yiyebileceği anlamına gelebilir. 2.5 gol üstü bu maç için güzel seçim, zira Man Utd’ın son 6 maçı bu şekilde sonuçlandı. (Saat 17.00)

Haberin Devamı

221 WEST HAM-WATFORD: 1 (1.60)
West Ham takımı oyuncularının aklında bu maçı kazanmaktan başka birşey olmamalı. Düşme hattındaki takım bu maçta da puan kaybederse ciddi stres yaşamaya başlayacaklar. West Ham’da Gabbidon, Collins ve Bowyer sakat. Tevez ve Ferdinand’ın durumu maç saatinde belli olacak. Watford’da Chambers ve King dışında eksik yok. West Ham takımı bu maçı mutlaka kazanmalı. (Saat 17.00)

346 PSG-MONACO: 02 (1.46)
İlk yarının sonuna kadar tehlike bölgesinden çıkamayan Monaco, yeni hocası Laurent Banide işbaşı yaptığından beri sürekli yükselen bir grafik çiziyor. Son üç deplasman maçından da puanla dönen Monaco bu maçların ilkinde Lyon’la 0-0 berabere kaldıktan sonra sırasıyla St Etienne ve Sedan’ı 1-0’la geçti. Monaco’ya karşı sakat Yepes, cezalı Kalou ve geçtiğimiz hafta sakatlanan yeni transfer Clement’den de yararlanamayacak olan PSG’nin silahları Monaco savunmasının yakından tanıdığı Gallardo, formsuz Pauleta ve yeni transfer Liyundila. Geçen hafta alınan Auxerre galibiyetinde bir penaltı golüyle siftah yapan Puiquionne’la iyice güçlenen Monaco, PSG’ye kendi sahasında kötü bir oyun oynayacak gibi görünüyor. (Saat 18.10)

Haberin Devamı

433 BETİS-SEVİLLA: 1 (2.70)
Luis Fernandez takımın başına geldiğinden beri futbolu değişmeyen ama aldığı skorları değişen Betis’in yavaş yavaş futbolunun da değişmeye başladığını görüyoruz. Valencia’yı evlerinde yendikleri maçta takımın taraftarıyla bütünleştiğinde neler yapabildiğini gördük. Sevilla ise geçen sene olduğu gibi şahane bir ilk yarıdan sonra istikrarsız bir ikinci yarı geçiriyorlar.  Rakiplerinin bütün ikramlarına rağmen bir türlü liderliği alamıyorlar. Zaten deplasman karnesi zayıf olan Sevilla’nın formda Betis’i bu zorlu derbide yenmesi çok zor. Ayrıca Sevilla önümüzdeki haftaiçi UEFA Kupasında Steaua deplasmanına gidiyor. Daha garanti olmasını isteyenler 10 oynayabilir. Ev sahibinde Capi, Romero, Nano, Juanito ve Edu yok. Sevilla’da ise Escude, Dude, Fabiano ve Ocio yok. Kanoute ve Puerta’nın durumları belirsiz. (Saat 23.00)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!