Colin Kazım Ada'da kalıyor

Güncelleme Tarihi:

Colin Kazım Adada kalıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2007 16:18

Beşiktaş yönetiminin transfer etmek istediği, F.Bahçe'nin de takipte olduğu Colin Kazım Richards'ın cuma günü takımı Sheffield United'la 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Türkiye Ümit Milli futbol takımında oynayan ilk siyahi oyuncu Colin Kazım Richards için siyah beyazlılar geçtiğimiz hafta ailesi ile görüşüp, transfer girişiminde bulunmuştu. Sheffield United Kulübü de sezon sonu bu futbolcuyu satmak istiyordu. Ancak Sheffield United , Türkiye’den gelen teklifler üzerine Colin Kazım’ın sözleşmesini uzatma kararı aldı. 24 Mart’ta Antalya’da Ümit Milli Takım formasıyla çıktığı İsviçre maçında gördüğü yoğun ilgi karşısında Colin Kazım, Türkiye’de Avrupa kupalarında mücadele edecek bir kulüpte oynamaya sıcak baktığını ifade etmişti. Babası Rodney Richards da oğlunun milli formasını giydiği ülkede oynamasında bir sakınca görmediğini ifade etmişti.

Beşiktaş bu oyuncu transfer etmek için bonservis bedelinin açıklanmasını beklerken, yaşanan bu gelişme siyah beyazlı kulüp için sürpriz oldu. Yapılan ilk teklifte İngiliz kulübü bonservis bedeli belirtmemişti. Ancak 2011 yılına kadar imzalanacak yeni anlaşma öncesi Sheffield United’ın, Colin Kazım Richards için 2 milyon Euro isteyeceği öğrenildi.
Beşiktaş, bu transferi son bir kez daha masaya yatırmak için başkan Yıldırım Demirören’ın Amerika’dan dönmesini bekliyor. Demirören ve transfer komitesi yapacakları toplantı ile Colin Kazım Richards’ı önümüzdeki sezonun Beşiktaş kadrosunda yer alıp almayacağını netleştirecekler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!